Barry Atsma kiest voor NIPT en bij downsyndroom voor abortus

Barry Atsma heeft vanochtend bij Mattie & Wietze vertelt over zijn programma Down Voor Dummies. Hij vertelt daarin dat hij – mocht hij nogmaals vader worden – voor NIPT (Niet Invasieve Prenatale Test) zou kiezen. Mocht er uit komen dat het kindje het syndroom van Down hebben, zou hij kiezen voor abortus.

Het is een heel interessant fragment om terug te luisteren. Dat kan hier:


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 4, 2014 /