BN'er
BN’ers en bizarre babynamen: Myllena Mae en Kiki-Kate

Wat is dat toch met BN’ers en babynamen? Doutzen Kroes heeft haar dochter Myllena Mae genoemd en de vanochtend bevallen Nicolette van Dam heeft voor Kiki-Kate gekozen. Ik snap dat je origineel wil zijn, maar hoe ver ga je daar als ouder in?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Op Twitter wordt er van alles over geschreven. Zo baalt columniste Nynke de Jong ervan dat haar ouders haar niet Nina-Nyn hebben genoemd. Misschien een leuk idee voor Nicolette als ze samen met haar Bas nog voor een derde gaat. Past helemaal in de lijn met Lola-Lily en Kiki-Kate tenslotte.

En wat te denken van Myllena Mae. Ja, als je je zoontje Phyllon noemt, dan moet er toch een leuke internationale naam bij. Niets Fries aan bij Doutzen. Sowieso alle BN’ers kunnen er wel wat van. De website Vernoeming heeft er een leuk overzichtje van gemaakt vorig jaar. Tigerlily, Vesper, London, Heavenly, Zola, Bardot, Monroe en Laut ontbreken natuurlijk niet op deze lijst.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Bizarre babynaam: Summer Rain, dochter Christina Aguilera
    aug 18, 2014 (13:05)

    […] De namen die onze BN’ers dan geven vallen toch mee. Het weer inspireert celebs trouwens vaker. Robin Gibb en Clair Yang noemde hun kindje namelijk Snow. […]

  • Chanel Lodik
    aug 01, 2014 (20:05)

    Volgens mij vergeet je dat Doutzen niet alleen het kind krijgt. Zij mag dan wel Fries zijn, maar haar man is van Surinaamse afkomst. Daarnaast hebben beiden een internationale carrière en zijn ze vaker buiten Nederland. Dan is een internationale naam toch helemaal niet zo gek?

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: