BN’ers en bizarre babynamen: Myllena Mae en Kiki-Kate

Wat is dat toch met BN’ers en babynamen? Doutzen Kroes heeft haar dochter Myllena Mae genoemd en de vanochtend bevallen Nicolette van Dam heeft voor Kiki-Kate gekozen. Ik snap dat je origineel wil zijn, maar hoe ver ga je daar als ouder in?

Op Twitter wordt er van alles over geschreven. Zo baalt columniste Nynke de Jong ervan dat haar ouders haar niet Nina-Nyn hebben genoemd. Misschien een leuk idee voor Nicolette als ze samen met haar Bas nog voor een derde gaat. Past helemaal in de lijn met Lola-Lily en Kiki-Kate tenslotte.

En wat te denken van Myllena Mae. Ja, als je je zoontje Phyllon noemt, dan moet er toch een leuke internationale naam bij. Niets Fries aan bij Doutzen. Sowieso alle BN’ers kunnen er wel wat van. De website Vernoeming heeft er een leuk overzichtje van gemaakt vorig jaar. Tigerlily, Vesper, London, Heavenly, Zola, Bardot, Monroe en Laut ontbreken natuurlijk niet op deze lijst.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 1, 2014 /