Van andere kinderen moet ik niets weten

Eén van de gesprekken tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is me bijgebleven, omdat die vrouw vertelde dat ze helemaal niet van kinderen hield. Haar eigen kroost vormt de uitzondering. Daar heeft ze alles voor over.

Oppassen daar moet ze helemaal niets van weten. Ze heeft niets met kinderen. Toch twijfelde ze geen moment toen ze zelf voor de keuze stond. Ik vind dat opmerkelijk. Waarom kies je voor iets waar je eigenlijk niets mee hebt. Zelf kon ze dat ook niet benoemen.

Erg jammer, want ik wil dit heel graag begrijpen. Herkennen jullie je toevallig in haar? Laat een reactie achter in of vul de poll in.

[poll id=”6″]


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 8, 2014 /