Opmerkelijke relaties tussen moeder en dochter…

Opmerkelijke relaties tussen moeder en dochter staan vanaf donderdag 25 juni weer centraal in het TLC-programma sMothered. De band tussen de moeders en dochters is zo intens dat ze nagenoeg onafscheidelijk zijn.

Eerste (klein)kind

De 59-jarige moeder Dawn en haar 28-jarige dochter Cher lijken zo erg op elkaar dat mensen weleens denken dat het tweelingen zijn. Dawn doet er dan ook alles aan om er jong uit te blijven zien. Denk bijvoorbeeld aan botox-behandelingen. En ze dragen allebei vaak dezelfde kleding. In dit nieuwe seizoen staat dochter Cher op het punt te bevallen van haar eerste kind. Wat betekent dit voor de band met Dawn?

Moeder als co-ouder?

Voor moeder Kathy en dochter Cristina heeft dat nooit veel uitgemaakt. Kathy ziet zich bijna als de co-ouder van de kinderen van Cristina. En dit seizoen wordt de band nog groter als Kathy voorstelt dat het hele gezin bij haar komt wonen als hun huis wordt gerenoveerd. Hoe vindt Cristina’s man Carlo dit voorstel?

Onaangekondigd bezoek van schoonmoeder

Dat de moeder-dochter-band niet altijd in het voordeel werkt van de schoonzoon in kwestie merkt ook Jason als hij in een spa een romantische verrassingsdate heeft met Angelica, maar zelf verrast wordt door schoonmoeder Sunhe die onaangekondigd langskomt nadat ze Angelica’s telefoon heeft getrackt.

Nog meer bijzondere gevallen…

Dan is er ook nog de opvallende band tussen Nari en Brittani die alles samendoen, inclusief douchen! Bijzonder is ook de band tussen Marcia en Alena die op haar 3e werd geadopteerd. Nu Alena 21 is, hebben beiden het moeilijk om elkaar los te laten.

Op Dplay is de eerste aflevering vanaf 18 juni te zien. Je vindt daar ook extra materiaal van sMothered, waarin wordt teruggeblikt op de moeders en dochters. Geen Dplay dan kun je dit programma vanaf 25 juni om 21.30 uur kijken op TLC. Heb jij vorige seizoenen van sMothered ook bekeken? Ik kom eerdere seizoenen van sMothered op Amazon tegen.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 25, 2020 /