Actueel
Mom in Doubt gelanceerd; TwijfelMoeder wereldwijd

Verschillende lezers is het al opgevallen. Het is de laatste tijd zo stil op TwijfelMoeder. Waar blijven mijn persoonlijke verhalen. Die zijn volgens deze dames veel leuker dan de video’s. Daarom even een update, want er is van alles gaande.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Mijn lief en ik zijn net terug van een geweldige reis door Australië. Daar heb ik niet alleen genoten van de natuur, maar ook nieuwe inzichten opgedaan. Ik heb aantekeningen gemaakt, zodat ik alles kan bewerken tot persoonlijke stukken.

Maar dan moet je wel tijd hebben om te schrijven. Tja, en die tijd dat is even een lastige. Ik had niet alleen een overvolle mailbox toen ik terugkwam van vakantie; er zaten ook nog eens een aantal leuke opdrachten in. Klussen die ik niet kon weigeren, maar waar ik wel de nodige afspraken voor had staan. En ook voor de bruiloft van mijn zusje moest het één en ander worden gedaan.

Er is ook een hele leuke andere reden. Op dit moment ben ik TwijfelMoeder namelijk aan het vertalen. Relevante artikelen zullen – in het Engels – verschijnen op Mom in Doubt. Deze site is net gelanceerd. TwijfelMoeder gaat dus wereldwijd!

Mom in Doubt zal ook extra informatie bevatten. Volg dit initiatief dan ook via Twitter en Facebook om geen bericht te missen.

www.momindoubt.com

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: