Mom in Doubt gelanceerd; TwijfelMoeder wereldwijd

Verschillende lezers is het al opgevallen. Het is de laatste tijd zo stil op TwijfelMoeder. Waar blijven mijn persoonlijke verhalen. Die zijn volgens deze dames veel leuker dan de video’s. Daarom even een update, want er is van alles gaande.

Mijn lief en ik zijn net terug van een geweldige reis door Australië. Daar heb ik niet alleen genoten van de natuur, maar ook nieuwe inzichten opgedaan. Ik heb aantekeningen gemaakt, zodat ik alles kan bewerken tot persoonlijke stukken.

Maar dan moet je wel tijd hebben om te schrijven. Tja, en die tijd dat is even een lastige. Ik had niet alleen een overvolle mailbox toen ik terugkwam van vakantie; er zaten ook nog eens een aantal leuke opdrachten in. Klussen die ik niet kon weigeren, maar waar ik wel de nodige afspraken voor had staan. En ook voor de bruiloft van mijn zusje moest het één en ander worden gedaan.

Er is ook een hele leuke andere reden. Op dit moment ben ik TwijfelMoeder namelijk aan het vertalen. Relevante artikelen zullen – in het Engels – verschijnen op Mom in Doubt. Deze site is net gelanceerd. TwijfelMoeder gaat dus wereldwijd!

Mom in Doubt zal ook extra informatie bevatten. Volg dit initiatief dan ook via Twitter en Facebook om geen bericht te missen.

www.momindoubt.com


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 21, 2014 /