Actueel
Lezerspost: deel je verhaal

Lezerspost: deel je verhaal! Nu mijn verhaal zo groot in het AD en de andere regionale kranten staat, krijg ik via social media weer ontzettend veel berichtjes. Omdat mensen het herkennen, omdat ze vragen hebben en ga zo maar door… Ik vind dat geweldig én weet dat anderen er net als ik veel aan kunnen hebben. Ik nodig iedereen dan ook uit om zijn/haar verhaal (anoniem) te delen via de rubriek Lezerspost.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Persoonlijk heb ik heel veel aan de reacties die ik via info@twijfelmoeder.nl heb ontvangen. Gelukkig mocht ik de meeste van deze mailtjes ook met jullie delen via Lezerspost. Heb jij ook een boodschap voor mij en alle andere twijfelende vrouwen (en mannen), laat dan van je horen.

Je mag alles delen. Heb je bijvoorbeeld spijt, omdat je kinderloos bent gebleven? Of heb je een abortus ondergaan en wil je je hart anoniem luchten? Wil je vertellen hoe het is om een kind met een handicap op te voeden. Of hoe het is om met weinig financiële middelen toch een gelukkig gezin te vormen. Misschien heb je zelfs een sterilisatie ondergaan, omdat je absoluut geen kinderen wil. Alle reacties zijn welkom. Geef daarbij aan of ik je verhaal mag delen met de lezers. En of daarbij naamsvermelding of juist anonimiteit gewenst is.

Klik hier om je verhaal in te sturen. Alvast bedankt!

ps. Bloggers ik kan natuurlijk ook de link naar jullie weblog opnemen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Taboe doorbreken blijft spannend
    okt 10, 2015 (09:42)

    […] je reageren op het verhaal? Graag! Langere reacties plaats ik graag als lezerspost, want daar heeft echt iedereen wat […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: