Actueel
Dag van de geboorte

Dag van de geboorte vindt plaats op 9 september. Wist jij dat er een Dag van de geboorte is? Op deze dag vraagt Stichting Gezond Geboren aandacht voor het belang van meer onderzoek naar de oorzaken van onder andere vroeggeboorte en zwangerschapsvergiftiging.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Door meer onderzoek te doen naar deze oorzaken, kan de kans op de geboorte van een gezond kind worden vergroot. Niet alleen na de geboorte, maar ook voor en tijdens. Surf voor meer informatie naar www.fondsgezondgeboren.nl.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: