Dag van de geboorte

Dag van de geboorte vindt plaats op 9 september. Wist jij dat er een Dag van de geboorte is? Op deze dag vraagt Stichting Gezond Geboren aandacht voor het belang van meer onderzoek naar de oorzaken van onder andere vroeggeboorte en zwangerschapsvergiftiging.

Door meer onderzoek te doen naar deze oorzaken, kan de kans op de geboorte van een gezond kind worden vergroot. Niet alleen na de geboorte, maar ook voor en tijdens. Surf voor meer informatie naar www.fondsgezondgeboren.nl.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 9, 2016 /