Mailen, mailen, mailen…

Mailen, mailen, mailen… dat zinnetje omschrijft het werk achter de schermen bij TwijfelMoeder op dit moment het beste. In het verleden heb ik al veel contacten gelegd met verschillende interessante partijen voor mijn blog. Nu we doorgestart zijn, is het dan ook zaak om ze allemaal in te lichten. Tja, en dat doe ik dan niet half.

Zo heb ik een inbox met ruim 6000 mailtjes die ik het afgelopen half jaar heb ontvangen van diverse pr-bureaus en persvoorlichters. Nu is de dus tijd om een reactie terug te sturen. Inmiddels zijn er al 5000 mailtjes verwerkt en heb ik al diverse leuke contacten gelegd, maar er zijn er nog 1000 te gaan. Daar ligt de focus nu, waarna ik daarna aan de slag ga met allerlei interessante berichten.

Dat wil niet zeggen dat je je hier niet kunt vermaken, want wist je dat er diverse interessante verhalen in de Lezerspost-rubriek staan? En voor de nieuwe lezers: in het column-archief ontdek je waarom ik met deze site gestart ben en hoe er op mijn twijfels is gereageerd.

Heb je zelf een idee voor deze site? Wil je een bijdrage leveren? Dat kan! Mail info@twijfelmoeder.nl.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

november 30, 2016 /