Redactie
Mailen, mailen, mailen…

Mailen, mailen, mailen… dat zinnetje omschrijft het werk achter de schermen bij TwijfelMoeder op dit moment het beste. In het verleden heb ik al veel contacten gelegd met verschillende interessante partijen voor mijn blog. Nu we doorgestart zijn, is het dan ook zaak om ze allemaal in te lichten. Tja, en dat doe ik dan niet half.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zo heb ik een inbox met ruim 6000 mailtjes die ik het afgelopen half jaar heb ontvangen van diverse pr-bureaus en persvoorlichters. Nu is de dus tijd om een reactie terug te sturen. Inmiddels zijn er al 5000 mailtjes verwerkt en heb ik al diverse leuke contacten gelegd, maar er zijn er nog 1000 te gaan. Daar ligt de focus nu, waarna ik daarna aan de slag ga met allerlei interessante berichten.

Dat wil niet zeggen dat je je hier niet kunt vermaken, want wist je dat er diverse interessante verhalen in de Lezerspost-rubriek staan? En voor de nieuwe lezers: in het column-archief ontdek je waarom ik met deze site gestart ben en hoe er op mijn twijfels is gereageerd.

Heb je zelf een idee voor deze site? Wil je een bijdrage leveren? Dat kan! Mail info@twijfelmoeder.nl.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: