Art Rooijakkers wordt vader van tweeling

Art Rooijakkers wordt vader van een tweeling. Zijn vriendin Andrea Pleijtte is in verwachting, zo heeft het management dinsdag bevestigd. In een interview met Jan Magazine zei de presentator vorig jaar. “Kinderen waren voor ons nooit een serieuze optie, dat paste niet in onze levens. Maar ik denk dat onze relatie in het laatste jaar volwassener en rijper is geworden.”

In het interview merk je dat het stel hier goed over heeft nagedacht – niet vreemd natuurlijk, want Art is inmiddels 40. Hij vervolgt. “In die zin denk ik: als er een moment is, dan nu. Ik wil best vader worden. Ik ben wel nieuwsgierig naar die nieuwe dimensie aan het leven. Volgens mij is het een verrijking.”

Verder kan ik over Art Rooijakkers en zijn kinderwens online niet zoveel vinden. Zelf heb ik hem ruim tien jaar geleden – toen hij net als presentator op tv kwam – ook eens gesproken. Als stagiair bij Flair mocht ik hem interviewen. Bij mij is het beeld bijgebleven van een vriendelijke, nette jongen. Een avonturier in hart en nieren, die weet wat hij wil. Het is geweldig om te zien hoe hij zich daarna heeft ontwikkeld. Deze volgende stap als vader gaat hij volgens mij ook gewoon rocken.

Twijfel jij over je kinderwens?

december 13, 2016 /