BN'er
Art Rooijakkers wordt vader van tweeling

Art Rooijakkers wordt vader van een tweeling. Zijn vriendin Andrea Pleijtte is in verwachting, zo heeft het management dinsdag bevestigd. In een interview met Jan Magazine zei de presentator vorig jaar. “Kinderen waren voor ons nooit een serieuze optie, dat paste niet in onze levens. Maar ik denk dat onze relatie in het laatste jaar volwassener en rijper is geworden.”

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In het interview merk je dat het stel hier goed over heeft nagedacht – niet vreemd natuurlijk, want Art is inmiddels 40. Hij vervolgt. “In die zin denk ik: als er een moment is, dan nu. Ik wil best vader worden. Ik ben wel nieuwsgierig naar die nieuwe dimensie aan het leven. Volgens mij is het een verrijking.”

Verder kan ik over Art Rooijakkers en zijn kinderwens online niet zoveel vinden. Zelf heb ik hem ruim tien jaar geleden – toen hij net als presentator op tv kwam – ook eens gesproken. Als stagiair bij Flair mocht ik hem interviewen. Bij mij is het beeld bijgebleven van een vriendelijke, nette jongen. Een avonturier in hart en nieren, die weet wat hij wil. Het is geweldig om te zien hoe hij zich daarna heeft ontwikkeld. Deze volgende stap als vader gaat hij volgens mij ook gewoon rocken.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Waarom willen we zo graag weten of iemand kinderen heeft?
    jan 26, 2017 (11:28)

    […] geldt op zaterdagen voor Art Rooijakkers, presentator van het ontzettend populaire programma Wie is de Mol, die domineert dan mijn […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: