TwijfelMoeder staat met verhaal in Mijn Geheim

TwijfelMoeder staat in Mijn Geheim! Voor het nummer dat nu in de winkel ligt (nog tot 4 april) heeft journaliste Joke Heikens mij geïnterviewd over mijn twijfels. We spreken over hoe het allemaal begon, de reacties die ik heb gekregen en het feit dat ik nu zwanger ben. Het interview telt maar liefst vier pagina’s!

Nu heb ik natuurlijk de afgelopen jaren mijn verhaal regelmatig met de media gedeeld, maar het blijft toch bijzonder om zo’n magazine in handen te hebben en dan je eigen woorden te lezen. Zeker nu ook de zwangerschap zo groot is aangekondigd en werkelijk iedereen het kan lezen. Natuurlijk kunnen ze dat op mijn blog ook, maar daar blijft het toch bij nieuwsgierige bekenden, de vaste volgers, toevallige passanten via Google en bezoekers van andere blogs, die toevallig mijn link aanklikken.

Ja, het verhaal waarin ik mijn zwangerschap aankondig is al meer dan duizend keer gelezen, maar de Mijn Geheim heeft een oplage van meer dan tienduizend exemplaren. En wat te denken van de hoeveelheid mensen die dat blad via de Leesmap leest en het zo ziet tijdens het wachten bij de huisarts of snackbar (de plekken waar ik ‘m dan altijd tref, haha). Dat is best wel wat dus…

Mocht jij nu één van die nieuwe bezoekers zijn van mijn website – die lezer die de moeite heeft genomen om mijn site te bezoeken en mijn belevenissen verder te lezen – dan wil ik je hartelijk welkom heten! Heb je vragen of wil je op het artikel reageren, dan kun je deze gewoon via de comments bij dit bericht doen.

TwijfelMoeder artikel in Mijn Geheim

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 24, 2017 /