Yes-R geeft jonge rappers kans in Go with the Flow

Yes-R geeft veertien jonge raptalenten – in de leeftijd van 10 tot 16 jaar – de kans om met de top van de Nederlandse rapscene te werken in het nieuwe tv-programma Go with the Flow. De jongeren schrijven hun eigen rap en battelen tegen elkaar. Ze kunnen daarbij terugvallen op de know-how van bekende Nederlandse rappers als Gers Pardoel, Jayh en Brace. Maar ook van producers als Brownie Dutch, Monsif, Jimmy-Huru, Dopebwoy, Chievva, Soundflow en Tommy-Lee. De uiteindelijke winnaar mag zijn of haar eigen videoclip opnemen.

Elke aflevering battelen twee jonge rappers tegen elkaar. De raps van de jonge talenten zijn allemaal persoonlijk van aard. Niet alleen onderwerpen als vriendschap en liefde voor familie komen voorbij, maar ook pesten en discriminatie. Tijdens deze battle worden de talenten beoordeeld door een jury bestaande uit de bekende rappers Dio en I am Aisha. In de finale strijden uiteindelijk zeven kandidaten voor de winst en hun eigen videoclip.

Go with the Flow is vanaf 3 april om 17.15 uur bij AVROTROS op NPO Zapp te zien.

Foto Yes-R: Michel Schnater.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 25, 2017 /