Baby (0 - 1)
Stokke Tripp Trapp kleurencollectie: nieuw Heather Pink, Moss Green en Forest Green

Stokke heeft de Tripp Trapp-collectie uitgebreid met drie ontzettend gave kleuren. Bij deze nieuwe Tripp Trapp kleurencollectie hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de natuur. Ontdek: Heather Pink, Moss Green en Forest Green. Wat zijn ze gaaf! Zelf zijn wij voor de Stokke Steps gegaan (daarover volgt nog een review), maar als ik deze kleuren zie dan weet ik niet of ik die nog had gekozen. Met zijn zwarte poten in combinatie met witte zit, staat-ie prachtig in onze woonkamer, maar met deze kleurtjes breng je met de Stokke Tripp Trapp zelfs sfeer in huis.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De Scandinavisch besneeuwde bergtoppen, diepblauwe fjorden, mosgroene bossen en velden bedekt met flora zijn een continue inspiratie voor de ontwerpers, wat heeft geleid tot deze nieuwe collectie in natuurlijke kleuren. Niet alleen de stoelen zijn in deze tinten uitgevoerd; er zijn ook matchende baby sets in botanische kleuren en patronen: Green Forrest, Grey Leaf, Aqua Stripes en Pink stripes.

Zo worden de kleuren zelf omschreven door de ontwerpers:

  • Heather Pink: veel Scandinavische heuvels zijn bedekt met deze warme kleur vol energie. Een opvallende verschijning waarmee je een statement maakt!
  • Moss Green: deze neutrale kleur is een must-have voor je interieur. De zachte pastelkleur is fris en evenwichtig, maar heeft genoeg persoonlijkheid om elke inrichting tot leven te brengen.
  • Forest Green: een grote speler in de groene trend. De kleur is modern en gedurfd, brengt het bos in huis terwijl het elegant en stylish blijft.

De Tripp Trapp wordt gemaakt van duurzaam Europees beukenhout, geoogst uit zelf-regenererende bossen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het meubel er goed uit ziet, maar ook dat het een duurzaamheid brengt: het gaat jaren, zelfs generaties mee.

Deze stoel is beschikbaar vanaf €189,-.

Deze diashow vereist JavaScript.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Charlotte
    mei 19, 2017 (20:25)

    Die Heather Pink is gaaf!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: