Dilemma’s voor (aanstaande) moeders; TwijfelMoeder laat je kiezen

Dillema’s: als (aanstaande) moeder kom je er maar al te vaak voor te staan. En waar kies je dan voor? Op mijn Facebook-pagina heb ik al een aantal keer een keuze in de groep gegooid. Dat bevalt zo goed, dat ik dat vanaf nu terug ga laten komen op mijn blog. Natuurlijk voorzien van mijn persoonlijke verhaal. Want waarom twijfel ik over bepaalde zaken? Of waarom kies ik voor een alternatieve weg. Maar ieder kind is anders. Ieder zit in een andere situatie. Laten we elkaar daarom ook inspireren.

En zo komt dat er dan uit te zien. Klik op de afbeelding, waardoor deze automatisch in Facebook opent (als het goed is). Je kunt dan een duimpje geven of een hartje. Dat hartje dat geef je door op de Like-knop te staan en dan niet meteen te klikken. Dan poppen de icoontjes zo omhoog. De update zal altijd als eerste op Facebook verschijnen, zodat je hier als lezer meteen al een aantal reacties kunt bekijken. Althans dat is natuurlijk het doel. Ik hoop dat jullie fanatiek mee doen, zodat we inzicht krijgen in allebei de kanten van de medaille.

We gaan iets nieuws doen! Jullie doen zo fijn mee hier op Facebook. Daar ga ik dus een vast item van maken. Ben het nu aan het voorbereiden. Alvast een voorproefje…

Geplaatst door Twijfelmoeder op maandag 10 juli 2017

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 10, 2017 /