Winactie: Zo kom je je zwangerschapsverlof wel door

Winactie: 3 lezers maken kans op een pakket met daarin de series: Safe House 1, Aber Bergen 1, Foyle’s War 8, Hinterland 3 en Unforgotten 2.

Bingewatchen doet volgens mij zo’n beetje iedere zwangere. Niets fijners dan op de bank liggen en de ene na de andere afleveringen bekijken van een goede serie. Alleen wat kijk je dan? De keuze is met diensten als Videoland en Netflix enorm. En dan heb je ook nog tv-zenders als TLC die het helemaal lastig maken om te kiezen. En kiezen is door die lading zwangerschapshormonen in je lijf ook niet altijd makkelijk. Geen punt. Doe mee aan deze actie en als je wint hoef je helemaal niet te kiezen. Dan stuur ik je gewoon een pakket toe met dvd’s van deze vijf series. De kans dat je wint is sowieso groot, want ik mag maar liefst drie lezeressen blij maken met deze prijs.

Vandaag heeft Just Entertainment vijf gave crimeseries uitgebracht: Safe House 1, Aber Bergen 1, Foyle’s War 8, Hinterland 3 en Unforgotten 2. Ik weet niet of je ze kent, maar daarom zet ik wat informatie op een rijtje.

Safe House
Safe House (4 afleveringen van 50 minuten) is geschreven door Michael Crompton, die ook een aantal afleveringen van Silent Witness schreef. Met acteurs als de voor een Emmy Award genomineerde (Accused) Christopher Eccleston, Marsha Thomason en Paterson Joseph.

Nadat onder zijn hoede een getuige is doodgeschoten, besluit voormalig politieman Robert samen met zijn vrouw Katy een bed & breakfast in het Engelse Lake District te beginnen. Maar als zijn vroegere collega en vriend Mark hen vraagt of ze de B&B beschikbaar wil stellen voor een opgejaagde familie, stemt Robert hiermee in. Uit compassie voor de familie, maar vooral omdat hij zijn fouten uit het verleden wil goedmaken. Al snel blijkt hun vluchthuis toch niet zo veilig als gedacht. Niet voor de familie en zeker niet voor Robert…

Aber Bergen
De serie Aber Bergen (10 afleveringen van 45 minuten) is een groot succes en krijgt een 7,8 op IMDB. Het tweede seizoen is al besteld door ITV. Met acteurs als Odd-Magnus Williamson, Ellen Dorrit Peterson en Line Verndal.

Erik en Elea zijn een sluw en vasthoudend advocatenkoppel in Noorwegen. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. De scherpe, knappe en succesvolle Erik Aber kent iedereen en iedereen kent hem. Elea Bergen, die haar krachtige karakter achter een zachtaardig uiterlijk verbergt, is de liefde van zijn leven – totdat ze hem de deur wijst. Hun team en het bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd raken verstrikt in een gevecht tussen twee personen die denken dat ze niet meer van elkaar houden. Nu moeten Erik en Elea niet alleen een aantal morele, politieke en wettelijke dilemma’s oplossen, maar ook privé en werk leren scheiden.

Foyle’s War
Eén van de meest gewaardeerde klassieke detective-series van dit moment en winnaar van een BAFTA Award is Foyle’s War. Scoort maar liefst een 8,4 op IMDB. Dit is alweer het achtste seizoen met onder andere Michael Kitchen en Honeysuckle Weeks. Er zijn maar drie afleveringen, maar die duren maar liefst negentig minuten per stuk!

Michael Kitchen is detective Christopher Foyle in deze schitterende misdaadserie. Nadat hij twee wereldoorlogen heeft doorstaan begint een nieuw, niet minder gevaarlijk tijdperk: de Koude Oorlog. Foyle keert terug naar Engeland, waar hij – niet geheel vrijwillig – voor de Britse geheime dienst MI5 gaat werken. Daarbij raakt hij verstrikt in een ondoorzichtig web van spionage en verraad. Dit is het laatste seizoen uit de reeks.

Hinterland
Hinterland is winnaar van 6 BAFTA Awards waaronder Best Television Drama. De serie krijgt een 7,6 op IMDB en is gefilmd op locatie in het sfeervolle en ruige Wales. In dit derde seizoen (vier afleveringen van maar liefst 90 minuten) van Hinterland zijn we terug in het ruige Wales, waar inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys hun handen vol hebben aan de moordzaken in en om Aberystwyth, een kustplaatsje vol duistere geheimen. Met Richard Harrington, Mali Harries en Alex Harries.

Na het dramatische einde van het vorige seizoen heeft Mathias de grootste moeite om zowel zijn mentale als fysieke littekens te boven te komen. De schuilplaats die hij aan de ruige kust bij Ceredigion had gevonden is vernietigd, waardoor hij terugkeert naar Aberystwyth. Daar krijgen Mathias en zijn team te maken met uiteenlopende moordzaken, zoals de gewelddadige dood van een geestelijke, de vondst van een lijk in een ondiep graf en de ontvoering van een jongen door zijn vader. Intussen is DS Sian Owen belast met het onderzoek naar de aanval op Mathias, maar de komst van een onafhankelijke inspecteur bemoeilijkt de zaak. En als er opnieuw een lijk de kop opsteekt, wordt Mathias zelfs aangemerkt als verdachte…

Unforgotten 2
De succesvolle serie Unforgotten is geschreven door Chris Lang (Undeniable, A Mother’s Son). Winnaar van een BAFTA Award voor Best Supporting Actor (Tom Courtenay). En krijg een 8,0 op IMDB. Met Nicola Walker, Sanjeev Baskar en Peter Egan. Dit seizoen telt zes afleveringen van 45 minuten.

De succesvolle crimeserie Unforgotten is terug met een spannend seizoen, waarin we opnieuw een mysterieuze moordzaak van politie-inspecteur Cassie Stuart en haar partner Sunil Khan volgen. Het verhaal begint met de vondst van een koffer aan de oever van een rivier in Londen. In de koffer bevinden zich de resten van een man van middelbare leeftijd en het is aan Cassie en Sunil om de man te identificeren. Intussen maken we kennis met een aantal mensen die geen verband houden met elkaar, behalve dat ze allemaal een connectie met het slachtoffer hadden. Is één van hen de sleutel tot het oplossen van de zaak?

Ruim 25 uur kijkplezier winnen!

Als je al deze series na elkaar wil kijken, dan ben je bijna 26 uur bezig! Als dat geen fijn vermaak is voor je zwangerschapsverlof dan weet ik het ook niet. Zeker als de verloskundige en/of gynaecoloog hebben gezegd dat je het rustig aan moet doen. Nestel je op de bank met de afstandsbediening van de dvd-speler in je hand en relax! Als de (aanstaande) papa dan voor je drankjes en wat te eten zorgt dan komt het helemaal goed.

Wil je kans maken op deze geweldige prijs dan zijn daar verschillende manier voor:

1. Like en volg de Facebook-pagina van TwijfelMoeder én like en/of reageer op het bericht waarin ik deze actie aankondig. Klik hier voor het bericht.

2. Volg de Instagram-account van TwijfelMoeder én like en/of reageer op het bericht waarin ik deze actie aankondig. Klik hier voor het bericht.

* Winnaars ontvangen bericht via een mailtje of persoonlijk bericht op Facebook / Instagram. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Wil jij deze series absoluut zien, dan kun je op de titels klikken. Dan kom je uit bij Bol.com. Bestel je ze daar dan ontvang ik een klein percentage. Dit geld wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling van TwijfelMoeder.nl *

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 11, 2017 /