Ontdekt
Ted en Het Geheim van Koning Midas – nu in bioscoop – winactie!

Ted en Het Geheim van Koning Midas draait nu in de bioscoop. Goed nieuws voor iedereen die nu vakantie heeft en op zoek is naar een leuk uitje. Wij hebben daarnaast een hele leuke winactie om in de sfeer te komen! We mogen namelijk drie leuke rugzakjes weggeven.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ted en Het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van onder andere Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted). De film gaat over Ted Stones die naar Las Vegas reist voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… maar ook nieuwe vijanden!

Wij mogen drie rugzakjes weggeven van deze film. We verloten deze onder de volgers van onze social media kanalen. Winnaars ontvangen persoonlijk een bericht. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd. Meedoen? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Ted en Het Geheim van Koning Midas draait nu in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Alvast in de stemming komen? Bezoek dan de Facebook-pagina of de website.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Marian B
    feb 24, 2018 (13:09)

    Leuk rugzakje altijd handig!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: