Twijfelmoeder ontdekt Radbag; het is nu de tijd voor véél, maffe cadeaus

Twijfelmoeder ontdekt Radbag! En hoe! Ik ga werkelijk los. Ze hebben namelijk ontzettend veel leuke, maar ook maffe cadeaus. Tijd om mezelf te verwennen met een aantal gifts. Dat mag toch wel na bijna acht maanden moederschap. Kijk je mee? Dan doe je meteen inspiratie op voor een kerstcadeau voor haar.

Ik moet toegeven dat ik Radbag helemaal niet ken. Tot ik door een samenwerking de kans krijg om mij eens in het uitgebreide assortiment te verdiepen. Wow, wat hebben die een leuke cadeaus. Niet alleen een kerstcadeau voor haar. Maar voor iedereen. En dankzij de cadeauvinder heb je die ook nog eens ontzettend snel gevonden. Kies de categorie, het bedrag dat je wilt uitgeven en er plopt zo een uniek cadeau op waarbij de ontvanger gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht krijgt.

Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar de cadeautjes die ik heb gescoord. Het is echt een heel gevarieerde mix geworden. Alleen baal ik er nog steeds van dat de mok, waar je een koekje bij kon stoppen uitverkocht is. Tip: spot je iets leuk, aarzel dan niet en bestel meteen. Het aanbod wisselt namelijk regelmatig, waardoor het kan zijn dat dat ene item waar je over twijfelde uitverkocht is op het moment dat jij de knoop doorhakt. Zeker als je Sinterklaas- of Kerstcadeaus gaat shoppen; meteen in de winkelwagen doen én gaan.

Lichtgevende eenhoornpantoffels (39,95)

Die hele unicorn-trend is aan mij voorbij gegaan. Maar lichtgevende eenhoornpantoffels (39,95) die kon ik echt niet laten liggen. In ons tijdelijke huis is het wel zo fijn om sloffen te dragen en hoe leuk is het dan dat ze lichtgeven. Dan struikel ik ook niet over mijn eigen voeten als ik ons beweeglijke mannetje ’s nachts eventjes goed in zijn bedje moet leggen. Gelukkig dimmen de lampjes als je zelf stil bent.

Tafellamp bioscoop lichtreclame

Zo’n lightbox vind ik geweldig. Er zitten 69 letters en symbolen bij, zodat je diverse teksten eenvoudig in de schijnwerper kunt zetten. Of ik ‘m op kantoor ga gebruiken, in de tijdelijke woonkamer of de slaapkamer van ons mannetje – ik weet het nog niet. Maar dankzij die enorme variatie aan letters en tekens kan ik overal wel een passende tekst maken. Hij kost 24,95. Hier alvast wat leuke inspiratie voor teksten in je lightbox.

Kurk-prikbord wereldkaart

Deze kurk-prikbord wereldkaart (24,95) gaat absoluut een plekje krijgen in ons nieuwe huis. Tot die tijd staat het in onze tijdelijke keuken. Nu mooie foto’s zoeken en printen van onze reizen en dan pinnen maar. Bijzonder om zo te zien waar we allemaal geweest zijn. Dat is al een mooie lijst met bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland. En ook met onze kleine man wil ik daar absoluut nog heel wat landen bij pinnen.

Beestige opbergkisten

De was van ons mannetje slingert – naar mijn idee – iets te veel rond in zijn kamertje. Alle reden dus om een leuke opbergmand te hebben, waar we al die rompertjes, sokjes en kleertjes meteen in kunnen gooien. Geeft zijn tijdelijke kamertje – we zitten een paar maanden in een huurhuis – ook net weer wat meer sfeer. Ik heb voor de beestige opbergkisten (14,95) in de vorm van een panda gekozen.

Dieetvarken voor in de koelkast

Het leven al te serieus nemen, is volgens mij ook niet goed. Daarom koos ik het dieetvarken (9,95) voor in de koelkast. Nu is de vraag of dit voor mij de optimale plek is. In de koelkast liggen niet de lekkerste dingen. Die vind je bij ons in de snoep- en snackkast. Nou, dan zet ik daar dit grappige varkentje in. Dé start om de zwangerschapskilo’s (die eerder blijvende aan het worden zijn als ik niets doe) echt aan te pakken.

Maze Ball – Kogeldoolhof

Herken je dat dat je continu met je mobiel in je handen zit. Natuurlijk is het gezellig om eindeloos met je vrienden te appen, films en series te kijken, te Candy Crushen, Facebooken en ga zo maar door. Maar vaak eindigt het in mailtjes schrijven, zakelijke bankrekening checken of die ene wanbetaler nu eindelijk zijn afspraken eens nakomt en andere werkdingen. Ik probeer mijn telefoon de laatste tijd dan ook vaker naast mij neer te leggen en offline dingen te doen. Deze Maze Ball Kogeldoolhof (7,95) is dan ideaal. Ik heb er één met honderd stappen. En eerlijk: dat gaat nog wel even duren voordat ik zo ver ben. Ik ben nu bij 31 en ik ben al een weekje aan het oefenen.

Shippon Planting-Dieren

Dit grappige basilicumplantje kon ik niet laten liggen. Wij houden echt van zelf kweken. Bij ons nieuwe huis kunnen we gelukkig helemaal los gaan, want daar hebben we alle ruimte voor een moestuin. Binnen kweken is nog niet gelukt, terwijl je het liefst toch altijd verse kruiden hebt. Kijken of dit kerstaapje – Shippon Planting-Dieren (6,95) – ons daarbij kan helpen.

Ga helemaal los, want in het kader van Black Friday geldt er 20% korting op alles. Ja, werkelijk op alles. Er gelden helemaal geen uitzonderingen. Hoe gaaf is dat. Zit er iets van jouw gading bij?

Twijfel jij over je kinderwens?

november 24, 2017 /