Zakenmama nieuwe rubriek op TwijfelMoeder

Ondernemen én mama zijn… Inmiddels combineer ik die twee alweer 7,5 maand. En ik kan je zeggen: dat is een combinatie die wel eventjes wennen is. Daarom heb ik besloten om op mijn blog hier ook een aparte categorie voor te starten. In dit hoekje deel ik mijn tips, die het leven makkelijker maken voor werkende moeders. Denk bijvoorbeeld aan de plannertest, waar ik op dit moment ontzettend druk mee ben. En zo komen er vast nog veel meer zaken aan…

Heb jij nu zelf een handig product of dienst voor ondernemende, ambitieuze (aanstaande) moeders laat het mij dan weten. Wie weet komt het dan binnenkort wel in deze rubriek voorbij. Mail info@twijfelmoeder.nl.

Foto: zakenmama via Shutterstock. (In overleg: https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/417132697?src=pXrUIkx_o6xI0qATQOHqXg-1-3&size=huge_jpg – Stock Photo ID: 417132697)

Twijfel jij over je kinderwens?

november 15, 2017 /