Redactie
Zakenmama nieuwe rubriek op TwijfelMoeder

Ondernemen én mama zijn… Inmiddels combineer ik die twee alweer 7,5 maand. En ik kan je zeggen: dat is een combinatie die wel eventjes wennen is. Daarom heb ik besloten om op mijn blog hier ook een aparte categorie voor te starten. In dit hoekje deel ik mijn tips, die het leven makkelijker maken voor werkende moeders. Denk bijvoorbeeld aan de plannertest, waar ik op dit moment ontzettend druk mee ben. En zo komen er vast nog veel meer zaken aan…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Heb jij nu zelf een handig product of dienst voor ondernemende, ambitieuze (aanstaande) moeders laat het mij dan weten. Wie weet komt het dan binnenkort wel in deze rubriek voorbij. Mail info@twijfelmoeder.nl.

Foto: zakenmama via Shutterstock

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: