Werkkleding voor kinderen; kleine, schattige bouwvakker

Werkkleding voor kinderen; wist jij dat dat bestond? Ja, een overall zie je vaker in kindermaatjes, maar wist je dat je werkbroeken, speciale shirts en zelfs werkschoenen voor kids hebt? Nu wij zelf aan het bouwen zijn, vind ik het wel heel leuk om alvast eens door de kleding van Engelbert Strauss te neuzen.

Nu is ons mannetje nog iets te klein om op te bouw rond te kruipen. Als we er zijn, zit hij braaf vanuit de kinderwagen te kijken. Maar bij ons in de wijk zijn er ook gezinnen aan het bouwen met wat grotere kinderen. Die willen het liefst natuurlijk meehelpen. En zeg nou zelf: als ze al iets groter zijn, kan dat ook best. Ze kunnen dan letterlijk een steentje bijdragen. Of braaf achterin de tuin met het resthout iets in elkaar knutselen. Dan is bijvoorbeeld een broek die net wat meer bescherming biedt wel fijn.

De kindercollectie van Engelbert Strauss is echt heel uitgebreid. Van leuke korte broeken met stoere zakken tot opvallende veiligheidsvesten en -jacks. Maar wat bij mij natuurlijk meteen in het oog springt is de afbeelding van de kleine bouwvakker, die schittert in een tuinbroek. Het begint bij maatje 98, waardoor we echt nog wel even geduld moeten hebben. Ze zeggen zelf dat-ie vanaf drie jaar past. Maar als-ie zover is, dan weet ik dat dit het eerste cadeau is dat hij krijgt. Zo kan onze mini-Bob de Bouwer samen met zijn vader en opa nog een mooi project aanpakken. Als het goed is, is ons huis dan klaar. Maar er valt altijd nog wel iets te bedenken. Wat dacht je van een speelhuisje? Of misschien wel iets creatiefs van alle pallets die we nu verzamelen.

Nu denk je misschien ‘wat moet ik met werkkleding voor mijn kinderen’. Nou, deze kleding is niet alleen praktisch. Ze kunnen tenslotte buiten ravotten zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Deze kleding kan namelijk wel een stootje hebben. Maar ze hebben in de collectie van Engelbert Strauss ook gewoon lekkere warme fleecevesten. En die shirts met de print van een struisvogel zijn natuurlijk ook gewoon stoer!

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 30, 2018 /