Voor mama
Less Monday, More Summer met Havaianas Slim Paradiso

Less Monday, More Summer – dat is de boodschap van één van de nieuwste slippers uit de Havaianas-collectie. Als ware Havaianas-liefhebber moet ik deze dan ook eventjes delen. Wat zijn ze gaaf! En die boodschap van dit paar past natuurlijk perfect bij deze ijskoude dag. Ik ben net naar kantoor gewandeld, omdat dat sneller was dan de ruiten van mijn auto krabben.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wat de Havaianas Slim Paradiso-lijn anders maakt dan de andere slippers van dit bekende merk is het feit dat de zomerse print helemaal doorloopt. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken: de citrusvrucht, de cactus en de ananas. Alle modellen hebben een lekkere zomerse tekst. Citrus staat voor: Life Can, Be Fresh. Cactus met: Love Can, Grow Here. En tot slot natuurlijk de ananas met de hierboven al genoemde: Less Monday, More Summer. Zeg nou zelf, die zijn toch gaaf!

Slippers zijn trouwens een uitkomst voor zwangere dames die in de zomer uitgerekend zijn. Het kan namelijk maar zo dat je je schoenen niet meer past. Vocht vasthouden is namelijk een zwangerschapskwaaltje. En dat doe je natuurlijk extra als het ontzettend heet is.

Havaianas zijn onder andere verkrijgbaar bij Zalando, Sarenza en Spartoo. De adviesprijs van de Slim Paradiso-lijn is 35,- euro. 

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Kool Family
    feb 05, 2018 (22:51)

    Instant hunkeren naar de zomer…!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: