Action lanceert met Zenova uitgebreide lijn zonnebrand

Action lanceert met Zenova voor het eerst een eigen zeer uitgebreide lijn met maar liefst 16 zonnebrand producten. De prijzen variëren tussen € 1,49 en € 4,95. Het aanbod is opgedeeld in drie producttypes: zonnebrandbescherming (tien producten), zonnebrandbescherming voor kinderen (drie producten) en aftersun (drie producten).

Update 23/6/2019 – dit bericht heb ik 23 april 2018 geplaatst. Ik heb sindsdien de Zenova Kids Roll-On SPF 50+ naar volle tevredenheid in gebruik. Niet alleen voor onze kleine man, maar ook voor mijzelf. Met zo’n roller kun je de zonbescherming eenvoudig aanbrengen. Wat mij betreft is dat sowieso een aanrader, ongeacht van welk merk je de roll-on zonbescherming gebruikt.

Zenova: prijs

Nu we weer volop van de zon kunnen genieten, mag zonbescherming natuurlijk ook niet ontbreken in je handtas en/of luiertas. Persoonlijk vind ik het fijn om ieder seizoen te starten met een nieuwe flacon. Je hoort tenslotte wel eens dat de kracht van de factor afneemt, naar mate het product langer geopend is. Tja, als je dan een duurder product gebruikt en de zon heeft zich weinig laten zien, dan is het wel zuur dat zo’n flacon vervolgens de prullenbak in gaat. Met de prijsjes van de Zenova-producten, die je nu bij Action kunt krijgen, is dat toch minder zuur.

Bescherming tegen de zon

Het nieuwe eigen merk biedt diverse producten voor het optimaal beschermen van de huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. Alle producten zijn dermatologisch getest, waterresistent en rijk aan vitamine E. Speciaal voor de gevoelige huid is er een zonnemelk zonder parfum en met een milde conservering. Dit geldt ook voor de zonnebrandbeschermingsproducten voor kinderen die verkrijgbaar zijn in een handige triggerspray- en roll-onverpakking, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. Na blootstelling aan de zon geven de aftersunproducten de nodige verkoeling en hydratatie aan de huid. Dat klinkt goed!

Smeren, smeren, smeren

Nu de zon zich deze week (dit schrijf ik tijdens de update van 23/6/2019) volop gaat laten zien met temperaturen van 36 (!) graden kan ik niets anders dan jullie ook meegeven dat smeren, smeren, smeren het devies is! Je wil het risico op huidkanker niet lopen. Niet voor jezelf en niet voor je kindje. En juist bij die kleintjes is het ontzettend belangrijk. Die lopen namelijk een nog groter risico. “De celdeling bij kinderen en ook jongeren die nog in de groei zijn, gaat veel sneller dan bij ouderen. Zo snel, dat bij zonverbranding de beschadigde huidcellen niet kunnen herstellen voordat ze zich weer gaan delen. Dit zorgt voor een verdubbeling van de kans op melanoom op latere leeftijd. Goede zonbescherming kan letterlijk van levensbelang zijn”, aldus Astrid Nollen-De Heer, lid van de Raad van Advies van Stichting Melanoom in het artikel ‘Smeer jij je kinderen altijd in met zonnebrandcrème‘.

Alle Zenova producten

Alles weten over de nieuwe producten? Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

Zonnebrand producten eigen lijn Action

Action goedkope eigenlijn zonnebrand

Action zonnebrand baby kind goedkoop eigen merk

Action aftersun producten eigen merk

Twijfel jij over je kinderwens?

april 23, 2018 /