Action lanceert met Zenova uitgebreide lijn zonnebrand

Action lanceert met Zenova voor het eerst een eigen zeer uitgebreide lijn met maar liefst 16 zonnebrand producten. De prijzen variëren tussen € 1,49 en € 4,95. Het aanbod is opgedeeld in drie producttypes: zonnebrandbescherming (tien producten), zonnebrandbescherming voor kinderen (drie producten) en aftersun (drie producten).

Nu we weer volop van de zon kunnen genieten, mag zonbescherming natuurlijk ook niet ontbreken in je handtas en/of luiertas. Persoonlijk vind ik het fijn om ieder seizoen te starten met een nieuwe flacon. Je hoort tenslotte wel eens dat de kracht van de factor afneemt, naar mate het product langer geopend is. Tja, als je dan een duurder product gebruikt en de zon heeft zich weinig laten zien, dan is het wel zuur dat zo’n flacon vervolgens de prullenbak in gaat. Met de prijsjes van de Zenova-producten, die je nu bij Action kunt krijgen, is dat toch minder zuur.

Het nieuwe eigen merk biedt diverse producten voor het optimaal beschermen van de huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. Alle producten zijn dermatologisch getest, waterresistent en rijk aan vitamine E. Speciaal voor de gevoelige huid is er een zonnemelk zonder parfum en met een milde conservering. Dit geldt ook voor de zonnebrandbeschermingsproducten voor kinderen die verkrijgbaar zijn in een handige triggerspray- en roll-onverpakking, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. Na blootstelling aan de zon geven de aftersunproducten de nodige verkoeling en hydratatie aan de huid. Dat klinkt goed!

Alles weten over de nieuwe producten? Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

Zonnebrand producten eigen lijn Action

Action goedkope eigenlijn zonnebrand

Action zonnebrand baby kind goedkoop eigen merk

Action aftersun producten eigen merk

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

april 23, 2018 /