Nivea Sun Kids Sensitive voor gevoelige kinderhuid

Nivea Sun Kids Sensitive is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van de gevoelige kinderhuid. De huid van kinderen is dunner en gevoeliger dan die van volwassenen. Bescherming die je wel nodig hebt nu de zomer letterlijk en figuurlijk zijn intrede heeft gedaan. De Kids Protect & Play Sensitive van Nivea Sun is verkrijgbaar in vier handige varianten voor de beste applicatie. Ik vertel je er alles over.

TIP 24/06/2019: Op dit moment is dit product verkrijgbaar met 50% korting bij Bol.com. Klik hier. Je scoort niet alleen voordeel, maar steunt tegelijkertijd ook Twijfelmoeder.nl.

Nivea Sensitive Kids Protect Play zonnebrand

Kinderhuid gevoeliger

In de eerste levensjaren zijn de natuurlijke huid-eigen beschermende functies tegen uv-stralen nog onvoldoende ontwikkeld. De jonge huid bereikt de volledige dikte en pigmentatie pas in de tienerjaren, waardoor deze nóg gevoeliger is voor beschadiging door uv-straling dan een oudere huid. Daarnaast werkt het herstelproces van de huid op jonge leeftijd nog niet naar behoren. Extra voorzichtigheid in de zon is dus erg belangrijk.

Waterbestendig, hoge factor en ongeparfumeerd

De NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive lijn (met SPF 50+) is, evenals de bestaande NIVEA SUN Kids Protect & Play producten, extra waterbestendig en bevat dezelfde hoge zonbeschermingsfactor. Deze nieuwe lijn is echter ongeparfumeerd en daardoor nog geschikter voor de meest gevoelige kinderhuid.

Roll-on en andere insmeertechnieken

Verschillende zon-scenario’s vragen om verschillende insmeertechnieken en dus komt de nieuwe formule in vier handige varianten. De zonnesprays (300ml en 200 ml) en de roll-on (mijn favoriet!) maken het insmeren niet alleen makkelijker, maar ook leuk voor kids. De lotion maakt het eenvoudig om een royale laag aan te brengen en is daardoor een must have voor een lange dag in de zon. Vergeet niet iedere twee uur en telkens na het zwemmen, zweten en afdrogen de zonnebrand opnieuw aan te brengen voor optimale bescherming. 

Nivea Immediate zonnebrand volwassenen lichaam en gezicht

Voor volwassenen

De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect lijn is speciaal ontwikkeld voor de volwassen huid die gevoelig is voor de zon. De formule kalmeert de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming tegen huidreacties veroorzaakt door de zon. De lijn met SPF 50+ biedt de hoogste bescherming tegen de negatieve effecten van uv-straling. Wat ik me wel afvraag: waarom ontwikkelt Nivea weer twee verschillende lijnen. Bij Weleda zie je dat ze de zonbescherming nu voor het hele gezin hebben ontwikkeld.

Verzachtende ingrediënten

Terug naar de nieuwe zonbeschermingsproducten voor volwassenen van NIVEA. Deze zonbeschermingsproducten zijn ongeparfumeerd en verrijkt met verzachtende ingrediënten zoals Aloë Vera. De lichte formule smeert makkelijk uit, plakt niet en is bovendien waterbestendig. NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect is verkrijgbaar in zowel een zonnespray (200ml) als een zonnemelk (200ml) voor een adviesprijs van respectievelijk €20,99 en €19,99.

Speciaal voor gezicht

Naast de zonproducten voor het lichaam bevat de NIVEA SUN Sensitive lijn ook een nieuwe formule speciaal voor de gevoelige gezichtshuid. De zonnecrème met zonbeschermingsfactor SPF 50+ heeft een verzachtende werking. Bovendien vermindert de hydraterende formule onmiddellijk het trekkerige gevoel bij huidreacties door de zon. De gezichtscrème heeft een lichte, niet-vette structuur. NIVEA SUN Sensitive UV gezicht (50ml) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €14,99.

Alle producten zijn nu (24/6/2019) bij Bol.com verkrijgbaar met 50% korting. Klik op het product naar keuze en steun met jouw aankoop Twijfelmoeder.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 24, 2019 /