Online zomerkleding shoppen voor de kleintjes: ideaal voor drukke mama’s

Online zomerkleding shoppen voor de kleintjes? Wat mij betreft ideaal voor drukke mama’s. Je hoeft niet moeilijk te doen met de kinderwagen in de kledingwinkel en je hoeft je ook niet opgejaagd te voelen als je kleintje begint te huilen. Heerlijk hoor lekker lui met de laptop op de bank en dan het winkelmandje vullen (okay, en vaak er ook een heleboel uitgooien, omdat we al zoveel kleding hebben).

Mijn mannetje heeft namelijk twee neefjes, waar hij ontzettend veel kleertjes van heeft gekregen. Waar de kleding van de oudste al van een paar jaartjes terug is en dus ideaal is om in te spelen. Daar is het van de jongste echt nog recent. Die is namelijk maar een paar maandjes ouder. Tja, en als ze een groeispurt hebben, dan zijn ze echt zo uit die kleine maatjes. En zelfs als-ie het vaker aan heeft gehad en het regelmatig gewassen is, zijn de merkkleertjes en nog zo goed als nieuw. Vandaar dat ik ook steeds vaker voor een merk kies. Zo heb je het misschien dit weekend op mijn Instagram voorbij zien komen; zoonlief heeft het hartstikke opvallend shirt van Quapi. Ideaal als je met ‘m naar de speeltuin gaat; hij valt zo op.

Maar mijn persoonlijke favoriet is toch wel Name it. Niet alleen qua kwaliteit, maar zeker vanwege de pasvorm. Die is namelijk ideaal mijn smalle, lange ventje. En dan zien de collecties er iedere keer weer geweldig uit. Lekker stoer en makkelijker met elkaar te combineren. Dat vind ik bij merkkleding erg belangrijk. Je geeft er toch best een bedrag voor uit. Dus dan kies ik het liefst voor een leuke jeans met verschillende shirtjes en truitjes.

Mijn wishlist voor de kleine man? Allereerst de deze denim blauwe jeans met used-look wassing in lichte stretch stof. Een stoer jongens model en perfect voor mijn mannetje met zijn smalle beentjes. Hij is verstelbaar via de elastiek in de tailleband, dus zijn ‘kippenkontje’ – zoals wij altijd zeggen – past er ook gewoon in. En voor de warme dagen kies ik dan voor de jeansshort met destroyed details en used-look wassing. Voordeel van deze broekjes is natuurlijk dat werkelijk ieder shirt er bij te combineren valt; ook de koopjes die ik tijdens het shoppen in het centrum tegen het lijf loop. Ideaal!

Maar terug naar mijn Name it-wishlist; beide kan ik mooi met deze neon gele palmbomen polo bij combineren. Volgens de omschrijving in de webshop van Olliewood (waar je trouwens 10,- euro korting krijgt als je voor de eerste keer een bestelling plaatst; althans die melding kreeg ik net in beeld) is de kleur wel feller dan op de foto. Fijn dat dat er bij staat; iets dat bij veel webshops nog wel eens ontbreekt. En nog eentje voor als het wel wat minder uitbundig mag: dit blauwe little and wild shirt. Precies de omschrijving die bij mijn mannetje past.

Hoe ik dat met passen doe? Ik leg de kleding gewoon over een setje dat hij al heeft en dat perfect past. Valt de maat dan heel anders, dan weet ik dat het te ruim of te klein is. Twijfel ik, dan pas ik ‘m het wel. Maar anders ga ik niet moeilijk doen. Aan- en uitkleden is namelijk niet de grootste hobby van onze kleine man.

Foto moeder met baby op schoot en laptop, bron Shutterstock. (In overleg: https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/644678734?src=ep1rh1WC8wtsTuar_8xbSA-1-20&size=huge_jpg – Stock Photo ID: 644678734)

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 23, 2018 /