Baby (0 - 1)
UV-zwemkleding waarin jouw kind de show steelt

UV-zwembkleding waarin jouw kind de show steelt? Ik heb hét merk gespot, dat je dan moet hebben. Ken je Beach and Bandits al? Ze verkopen shirtjes, shirtjes en zwempakjes met teksten als ‘Here comes the sun’, ‘I need vitamine sea’, ‘Island addict’ , ‘Salt hair don’t care’ en ‘Some Where’, maar ook met leuke dessins van palmbomen, schelpen, zeesterren, ogen en kwallen. Niet alleen tof, maar ze bieden ook nog bescherming tegen de UV-straling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Beach and Bandits is opgericht door Hans en Jo-anne, die samen twee kinderen hebben. Doordat ze als gezin veel tijd op het strand doorbrachten, waren ze op zoek naar leuke én beschermende UV-zwemkleding. Samen hebben ze daarom een UV-collectie ontworpen, die zowel trendy als beschermend (met UPF50+ protectie) is. Er zijn uv-zwempakjes met korte en lange mouwen, maar ook stoere zwemshorts voor de boys en zwem shirtjes. Bijkomend voordeel van deze leuke kleding: scheelt een hoop extra gesmeer met zonnebrandcrème, wat zeker op het strand niet het fijnste klusje is.

De zwemkleding van dit hippe Nederlandse merk is verkrijgbaar bij UV-Fashions. Dat is de webshop van Jan Willem van der Sterre. Hij is hiermee gestart, na het verlies van zijn vader aan huidkanker.

Deze diashow vereist JavaScript.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: