Zonnebrand en aftersun van Weleda voor ouder én kind

Zonnebrand en aftersun van Weleda voor ouder én kind. Kijk dat vind ik nu een mooie lancering! Heb je voortaan maar één zonnebrandcrème in je tas nodig om toch je hele gezin te kunnen beschermen. Wel zo fijn. Nu gebruiken we namelijk alledrie een andere variant: lief die voor de gevoelige huid, ik een gewone variant en zoonlief natuurlijk die voor kids. Met de nieuwe lijn zonverzorging van Weleda is dat dus niet meer nodig.

Ingrediënten zonnebrand

Dat we onszelf voldoende moeten beschermen tegen de zon – waarbij kinderen nog gevoeliger zijn – weet intussen iedereen. Maar zijn zonneproducten zelf wel veilig? We lezen steeds meer verontrustende berichten over mogelijk schadelijke ingrediënten. Het huidige aanbod aan zonbescherming is ruwweg onder te verdelen in vier categorieën: producten met chemische filters (met mogelijk schadelijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld oxybenzone), producten die chemische én minerale filters combineren, producten met minerale filters die nanodeeltjes bevatten (hier is een toenemende bezorgdheid over) en natuurlijke producten met non-nano minerale filters. Weleda Zonverzorging behoort tot die laatste categorie en is daarmee een van de weinige natuurlijke merken zonder nanodeeltjes.

Wit laagje: juist goed

Enige dingetje: ze laten een wit laagje achter op je huid. En nee, dat trekt niet in. Nee, dat is geen nadeel. Dat is juist goed, want ze houden de UV-stralen tegen. En je krijgt geen allergische reacties. Verder is de formule fotostabiel, wat betekent dat de SPF langer behouden blijft na aanbrengen.

Met Weleda direct de zon in

Voordeel van dit product is dat het meteen werkt. Waar de meeste producten eerst zo’n dertig minuten in moeten werken, voordat je de zon in kan, daar heeft dit zonneproduct geen last van. Ideaal! Zeker als je opeens op een zonnig terras eindigt na een werkdag. Nu zorg je gewoon dat je één van de Weleda zonneproducten altijd in je tas hebt en je brengt meteen een laagje aan als je in de zon gaat zitten.

weleda zonbescherming voor het hele gezin

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 17, 2018 /