Zwangeren
Nuna lanceert PEPP next; behendige buggy

Nuna heeft recent de PEPP next gelanceerd. Een zeer behendige buggy, die in ieder geval mijn interesse heeft gewekt toen ik het persbericht binnen kreeg. Wat mij namelijk opvalt, is dat hij heel compact op te vouwen is. En dat is wel zo fijn in deze periode, waarop we massaal op vakantie gaan (en onze auto’s en koffers al te klein zijn door al die babyspulletjes).

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Omdat je ‘m erg compact kunt opvouwen, kan ie – als ik het persbericht mag geloven – dus eenvoudig overal mee naar toe. Nu moet je dat altijd zelf ondervinden. Maar tijdens je zoektocht in de babyzaken. Is het zeker een model om op je te bekijken-lijstje te zetten.

Uitgeklapt is de Nuna PEPP next een stijlvolle wandelwagen met complete zonneklap, 4-seizoenen-bekleding en unieke veringstechnologie. Overtreft ie zo de meest uitgebreide kinderwagen? Qua prijs scoort ie in ieder geval goed. Hij is verkrijgbaar vanaf 349,- euro. En te gebruiken samen met het Nuna Pipa autostoeltje. Nuna is onder andere te verkrijgen bij Babypark en Prénatal.

Wat is jullie ervaring met dit merk?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: