Nuna lanceert PEPP next; behendige buggy

Nuna heeft recent de PEPP next gelanceerd. Een zeer behendige buggy, die in ieder geval mijn interesse heeft gewekt toen ik het persbericht binnen kreeg. Wat mij namelijk opvalt, is dat hij heel compact op te vouwen is. En dat is wel zo fijn in deze periode, waarop we massaal op vakantie gaan (en onze auto’s en koffers al te klein zijn door al die babyspulletjes).

Omdat je ‘m erg compact kunt opvouwen, kan ie – als ik het persbericht mag geloven – dus eenvoudig overal mee naar toe. Nu moet je dat altijd zelf ondervinden. Maar tijdens je zoektocht in de babyzaken. Is het zeker een model om op je te bekijken-lijstje te zetten.

Uitgeklapt is de Nuna PEPP next een stijlvolle wandelwagen met complete zonneklap, 4-seizoenen-bekleding en unieke veringstechnologie. Overtreft ie zo de meest uitgebreide kinderwagen? Qua prijs scoort ie in ieder geval goed. Hij is verkrijgbaar vanaf 349,- euro. En te gebruiken samen met het Nuna Pipa autostoeltje. Nuna is onder andere te verkrijgen bij Babypark en Prénatal.

Wat is jullie ervaring met dit merk?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 25, 2018 /