Kleuter (3 - 6)
Unicorn mama’s en eenhoorn meisjes opgelet – dit prentenboek wil je!

Unicorn’s zijn helemaal hot! Mama’s zijn er weg van en ook hun dochters moeten in de eenhoorn trend mee. Bij mij valt de fascinatie mee… Maar ik geef toe: ook ik heb unicorn sloffen met lichtjes. En nu is er een nieuwe serie boeken voor de fans van eenhoorns, regenbogen en magie. Geschreven door Morag Hood en geïllustreerd door Ella Okstad. Maak kennis met ‘Emma Bos, Eenhoornexpert’.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Toen ik dit persbericht van Uitgeverij Rubinstein binnen zag komen, moest ik ‘m wel delen. Lees de omschrijving maar eens. Die is toch te grappig. Dat vinden toch alle unicorn mama’s en hun eenhoorn meisjes prachtig? “Ben jij een eenhoornexpert? Maak dan kennis met Emma Bos… Jullie hebben veel gemeen! Emma Bos is een aandoenlijk nieuw prentenboekkarakter. Ze barst gewoon van informatie en kennis die ze graag wilt delen. Ze heeft zichzelf bestempeld tot eenhoornexpert en heeft al haar speelgoedknuffels en huisdieren verkleed met hun eigen unieke hoorns. Wel vreemd dan dat ze niets doorheeft als er een échte eenhoorn haar huis komt binnenwandelen.”

Morag Hood is een auteur en illustrator die samen met haar man, Snorri, in Edinburgh woont. Nadat ze een paar jaar achter de schermen in het theater gewerkt had, besloot zij weer terug naar school te gaan om kinderboek illustratie te studeren en maakt sinds die tijd prentenboeken.

Ella Okstad houdt ervan om spoken, vampiers, mensen, katten en allerlei andere soort wezen te tekenen. Ze woont en werkt als illustrator in Trondheim, Noorwegen. Wanner ze niet in haar kantoor enge, schattige of aparte wezens aan het maken is voor boeken, dan houdt ze ervan om tijd te spenderen met haar man, drie jongens en kat.

Dit prentenboek heeft de adviesleeftijd 3+.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: