And now what? Kaarten en boek helpen je praten over kinderwens

Twijfel jij over je kinderwens en vind je het lastig om daar een goed gesprek over te voeren? Natuurlijk kun je dan mijn boek De twijfelmoeder erbij pakken. Maar ik kan je inmiddels ook de kaartenset en het invulboek van And wow what over ouderschap aanraden. Je leest er hier meer over.

Ouderschap bespreekbaar maken

In 2022 telde Nederland ruim 2,6 miljoen gezinnen met thuiswonende kinderen (bron: NJI). Het krijgen van kinderen is dan ook hot topic. Of je nu van jongs af aan een kinderwens hebt óf juist nog twijfelt. Het ouderschap is een van de grootste beslissingen die je in je leven kunt maken. Daarom ontwikkelde The Pink Sky Collective een toegankelijke kaartenset en een inspirerend invulboek om deze mijlpaal bespreekbaar te maken. Voor iedereen die zich – alleen of met partner – op een fijne manier goed wil voorbereiden op een leven met kinderen. 

Weet je dat je met je twijfels ook aan het juiste adres bent in onze Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Informatie & inspiratie

De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met experts en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Het invulboek en de kaartenset over ouderschap bieden informatie, inspiratie en vragen over je eigen jeugd en opvoeding. Maar denk ook aan de opvoeding van je (toekomstige) kind. En zaken als het combineren van werk, relaties, vrije tijd en het gezinsleven. Verder worden ook wensen en ideeën over de zwangerschap, geboorte, kraamtijd en de eerste jaren van je kind besproken.

Kaartenset And now what ouderschap

De kaartenset is het begin van een mooi gesprek met je partner, vrienden of familie over het ouderschap. Er zijn 25 luchtige vragen, met één ster (*), zoals ‘wat is jouw favoriete babynaam’. En er zijn ook 25 verdiepende vragen met twee sterren (**), zoals ‘het ouderschap is onomkeerbaar en voor altijd. Vind je dat mooi of beangstigend?’. Het is een ideaal, laagdrempelig handvat om uit te vinden hoe je naar kinderen krijgen kijkt. Daarnaast ontdek je ook hoe je eventueel ouderschap in de toekomst zou willen vullen. 

Bestel de kaarten hier.

Invulboek And now what ouderschap

Het invulboek staat vol met inspirerende songteksten, gedichten en quotes, maar ook nuttige informatie en wetenschappelijke inzichten. Aan de hand van verschillende vragen en opdrachten kun je stap voor stap uitvinden en vastleggen wat belangrijk voor je is als het gaat om ouderschap. Om rust te creëren en chaos zoveel mogelijk te voorkomen – voor jezelf, je partner en je toekomstige gezin. Na het invullen is het boek een mooi naslagwerk om te bewaren. Een goede voorbereiding is geen garantie voor een rimpelloos bestaan met kinderen, maar het zal je zeker helpen om met meer vertrouwen het ouderschap in te stappen.

Bestel het invulboek hier.

The Pink Sky Collective

De kaartenset en het invulboek zijn onderdeel van And now what?, een serie betekenisvolle producten van The Pink Sky Collective die helpen bij het vastleggen, vieren en voorbereiden van belangrijke mijlpalen. Mooie én minder mooie momenten in het leven – zoals trouwen, scheiden, een carrière starten, met pensioen gaan en overlijden – maken immers alles anders. 

Alle producten van The Pink Sky Collective.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 24, 2023 /