NICKIS heeft meer dan 180 merken voor kids!

NICKIS heeft meer dan 180 merken voor kids in het assortiment. Dit varieert van merken als Vingino, Tom Joule en Mayoral tot Dior, Fendi, Gucci, Dolce & Gabbana en Armani Junior. Okay, het is even schrikken als je de eerste keer een shirtje van 230,- euro voorbij ziet komen, maar met de juiste zoekopdracht heb ik hier maar liefst 10 super leuke items geshopt voor minder dan 200,- euro. Ik neem je mee in mijn zoektocht.

Omdat mijn zusje onze kleine man regelmatig in de watten legt met de leukste outfits kies ik er deze keer voor om ook mijn neefje en nichtje eens te verwennen. Juist, omdat het aanbod van NICKIS bestaat uit meer dan 180 merken die allemaal voor kwaliteit staan. Okay, het prijskaartje is dan bij de ene wat hoger dan bij het andere merk, maar ik ben er al snel achter dat deze webwinkel beschikt over een hele fijne zoekfunctie. Kijk bijvoorbeeld naar de sale. Je geeft het geslacht aan, de leeftijd en wat voor soort artikel je zoekt en je krijgt al de leukste dingen voorgeschoteld.

Ik ontdek merken die voor mij tot dat moment onbekend waren. Voor de jongens (die maar een paar maandjes schelen en dus de kleding snel na elkaar kunnen dragen) spot ik bijvoorbeeld het merk Mayoral. Dat is een Spaans kledingmerk dat al meer dan zeventig jaar bestaat en altijd garant staat voor modieuze, betaalbare collecties van hoge kwaliteit. Ik kies voor een spijkerbroekje, een longsleeve met de tekst ‘Do Not Wait. Life Goes Faster Than You Think’ en een te gek sweatshirt met daarop allemaal wilde dieren zoals leeuwen, tijgers, olifanten, papegaaien, krokodillen en nog veel meer.

Verder zoek ik nog een aantal leuke shirtjes voor de mannen. Het wordt een zwart shirt met mobieltjes van Sorry 4 The Mess, een heerlijk zacht exemplaar van Billy Bandit en eentje van Joules Clothing waarop een panter op een fiets zit. Ik verbaas me bij het uitpakken over de kwaliteit van dit shirt. Het is namelijk echt hele stevige stof. Daar kunnen ze dus flink in ravotten. Drie merken die ook absoluut nieuw voor mij waren.

Voor mijn mannetje zoek ik op dat moment al maanden naar een geschikt petje. Hij heeft nog zo’n schattig, klein babyhoofdje met lichte haartjes, waardoor alles al snel te groot is en met die zon van de afgelopen maanden is wat extra bescherming wel fijn. In het zoekscherm voer ik pet in en de leukste exemplaren komen voorbij. Ik kijk in het boekje van het consultatiebureau naar de maat van zijn hoofdje en kan zo een passend exemplaar van Ralph Lauren shoppen. Daarnaast ben ik ook nog een leuk broekje van Catimini tegengekomen dat ik ook niet kon laten liggen.

Mijn nichtje is een echt meisje. Maar aangezien ze al heel veel jurkjes heeft, vind ik het leuk om net iets anders te geven. Wat vinden jullie van deze sweater en het broekje van Guess? Die laatste was natuurlijk ideaal met die hoog zomerse dagen van de afgelopen tijd.

De bestelling wordt heel snel geleverd en bevat ook nog een extraatje. Of dat iedere keer zo is, weet ik niet. Maar in mijn geval zit er een Panini-album met voetbalplaatjes bij van het WK. Daarnaast zit de factuur in een heel gaaf hoesje waar de kleine man met veel plezier mee speelt.

De foto’s van mijn unboxing via Instagram Stories.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 20, 2018 /