Oh nee, hij is uit zijn zomerkleding gegroeid…

Oh nee, de kleine man groeit op dit moment razendsnel. Zo snel dat zijn zomeroutfits eigenlijk allemaal aan de kleine kant zijn… Juist nu, nu het hartstikke heet is en de winkels al volop aan het uitverkopen zijn. Tja… ik kan ‘m nu toch geen herfstoutfit aan gaan doen. Hup, online shoppen dan maar!

In mijn zoektocht naar een leuke webshop voor kinderkleding tref ik deze keer Kixx Online. Wat hebben zij een ontzettend grote collectie zeg. Alle bekende merken ontdek je hier. En wat nou zo fijn is, dankzij de handige filter zie ik zo wat er op dit moment nog verkrijgbaar is voor de kleine man. Echt de leukste broekjes van Name It zijn daar nu verkrijgbaar met 50% korting, net als leuke shirtjes van Feetje en Noppies.

En wat zo fijn is van een webshop mét goede zoekfunctie. Je kunt ook eenvoudig door het hele aanbod struinen. Zo heb ik aangegeven dat ik op zoek ben naar shirtjes voor jongens en ‘m op prijs van laag naar hoog staan. Dan komen eerst de shirtjes die in de aanbieding zijn voorbij (Vingino shirtjes met 60% korting) en als je dan doorbladert, kom je ook de nieuwe(re) collectie tegen. Natuurlijk is dat aanbod beperkt, maar het voordeel van een webshop met zoveel merken is dat ze vaak ook nog veel maten in de sale hebben.

Met deze temperaturen kun je het je niet voorstellen dat we over een paar maandjes weer dikke truien en een winterjas nodig hebben. Ik durf eerlijk gezegd dan ook nog niets op voorhand te kopen. Maar even kijken kan natuurlijk geen kwaad. Zo heb ik nu een merk ontdekt dat ik vanwege de naam gewoon al fantastisch vindt: Ammehoela. En ook CarlijnQ en Quapi komen zo op mijn wensenlijstje voor het najaar. (Met een beetje mazzel kunnen we ze dan weer in de uitverkoop shoppen; wel zo fijn met een mannetje dat overal zo snel uitgroeit).

Nieuwe Schooljaar
Kixx heeft trouwens ook de leukste items voor het nieuwe schooljaar. Of je nu op zoek bent naar te gekke lunch items. Of juist een rugzak of schoudertas zoekt; ze hebben het allemaal.

Kende jij Kixx Online al?

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 10, 2018 /