Pink Purpuz planner 2019: stijlvolle eyecatcher op je bureau

Pink Purpuz planner is écht een stijlvolle eyecatcher op je bureau. Na het succes van de voorgaande edities maakt mister planner himself Clen Verkleij nu de dames blij met een roze variant. Want zo’n grijze cover vinden de meeste dames toch een beetje grauw. Voor de heren is-ie natuurlijk wel lekker clean. In tegenstelling tot veel planners die vrij uitbundig zijn.

Ik heb de Purpuz planner vorig jaar natuurlijk al uitgebreid beschreven. En zo op het eerste gezicht is er niet veel aan gewijzigd. Niet gek natuurlijk, want de Purpuz Planner is echt een succesformule. Vorig jaar was-ie de nummer 1 planner in de verkooplijst van Bol.com bijvoorbeeld! Als je nadenkt over een planner, dan hoort deze wat mij betreft in het lijstje. Op zoek naar meer inspiratie op het gebied van planners of agenda’s voor 2019 bekijk dan mijn overzicht met planners en agenda’s.

2019 versie
In de 2019 versie van de Purpuz planner vind je het werkboek al voorin de agenda. Ik vind dat een goede wijziging. Juist, omdat deze planner al ruim voor het nieuwe jaar verkrijgbaar is, kun je nu al beginnen met de voorbereiding. Als je je doelen hebt bepaald en je hebt verdiept in het maken van maand, week en dagplanningen, kun je vervolgens daadwerkelijk van start. De agenda start op maandag 17 december 2018 (tot en met zondag 5 januari 2020). Wil je het liefst nu al beginnen? Dat kan. Via Purpuz.com is de variant van 2018 gratis te downloaden. Print de laatste maanden en je doelen komen meteen dichterbij.

Diverse quotes van de week zijn hetzelfde als in de vorige editie (ongeveer de helft is nieuw). Is dat een probleem? De één zal dat jammer vinden, maar destijds heeft Clen deze quotes natuurlijk ook niet voor niets gekozen. Het zijn quotes met een bijbehorende opdracht die echt iets in gang zetten. En eerlijk? In de waan van de dag vergeet ik ze ook vaak. Ik denk dat het werken met een planner ook echt een groeiproces is. Als je het plannen onder de knie hebt, dan kun je die opdrachten er bij hebben. Herkenbaar? De afbeeldingen die per kwartaal voorbij komen zijn trouwens wel anders.

Het eind van de planner bevat ruimte voor je aantekeningen en lege Purpuz-pads. Je kunt zelfs je bucketlist in deze planner noteren.

Wat mij bevalt:
Als ik de Purpuz Planner nu even los bekijk, dan heeft-ie voor mij een aantal voordelen.
– het papier is stevig
– je kunt vanaf 06.00 tot 22.00 uur in plannen
– ook in het weekend is diezelfde ruimte er voor afspraken (dat is in andere planners niet altijd het geval)
– hij blijft goed openliggen, zodat je altijd het overzicht hebt

Wat ik anders zou willen
– het werkboek zou ik graag los hebben, maar dat is persoonlijk. Op de website kun je wel de Purpuz Map, Purpuz Matrix en het Purpuz Pad downloaden en printen.

Purpuz Power Start
Wil je écht goed van start gaan in 2019, dan kun je de planner nu ook kopen in combinatie met een Power Start-bijeenkomst in Utrecht. Er zijn verschillende avonden de aankomende periode waarin Clen je helemaal meeneemt door de planner. Zo til je het gebruik van deze planner volgens mij echt naar een hoger lever. Natuurlijk kun je zelf de uitleg lezen, maar als je dat combineert met het enthousiasme van deze planning-held dan denk ik dat je nog beter weet hoe je met al die schema’s moet omgaan.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 16, 2018 /