Lingerie waar je in gezien mag worden!

Lingerie waar je in gezien mag worden! Dan bedoel ik niet alleen door je lover, maar door heel de wereld. Schrik niet, van mij hoef je niet in een spannend setje over straat, maar als je kiest de juiste mooie lingerie dan komt dat je hele figuur ten goede. Aangezien je lichaam na de bevalling misschien niet meer is, zoals voorheen (althans, dat is bij mij anderhalf jaar na dato nog steeds het geval) is het goed om je kledingkast eens goed onder de loep te nemen.

Bij mij is het echt niet veel soeps… Slips die te klein zijn en daardoor in een strakke broek zorgen voor extra naden die je helemaal niet wilt zien. Sport beha’s waar ik mezelf met geen mogelijkheid meer inkrijg (het lijkt wel een span-band, haha). Kanten lingerie die echt te veel is gedragen en daardoor eigenlijk echt niet meer kan. Op zoek naar nieuwe setjes, die passen bij mijn huidige maten. Daarvoor neem ik een kijkje in de webshop van Esprit (dat is écht een van mijn favoriete webshops, zoals jullie wel gemerkt hebben: veel keuze en snelle levering – wat wil je nog meer?) waar ze heel leuke dames lingerie hebben voor iedere setting. Van praktisch tot verleidelijk…

Nu heb ik zelf een grotere maat (75 E) dus er vallen bij de meeste webshops altijd de nodige artikelen af. Toch blijft er deze keer nog wel het nodige over waar ik uit kan kiezen. En waar ik blij mee ben: allemaal met beugel, want dat is toch wel het fijnste (vind ik zelf). Nu ben ik zelf niet van de gewatteerde beha’s, omdat ‘mijn vrienden’ zonder vulling al groot zat zijn. Dus ik vind deze mooie, rode beha met kant uit de ELFA serie echt heel mooi. Grafische en gebloemd kant wordt gecombineerd met fijne, gestippelde tule. Samen met deze hipster-slip met aan de voorkant een spannend kantje is dat volgens mij een leuke combinatie.

Een ander wat meer basic setje, is de grijze beha uit de LISMORE collectie die een fijne print met vrouwelijke strikjes combineert met fijn kant. Deze beha heeft bredere bandjes en een brede sluiting, waardoor ie perfect is voor dames met een grotere maat. Wel zo fijn, want dan heb je minder last van die onflatteuse randen die je wel eens ziet omdat het bandje als het ware in je huid snijdt. De slip uit de Hollis collectie past hier mooi bij. Aan de voorzijde misschien een beetje gewoontjes, maar check die achterkant… Wow, ben wel benieuwd hoe dat staat als je een iets vollere achterkant hebt, haha. Kan ook tegenvallen, maar goed: niet geprobeerd, dan weet je het nooit.

Tip voor de zwangere (of net bevallen) mama’s: wist je trouwens dat Esprit ook voedingsbeha’s heeft, net als voedingsshirtjes en andere nachtkleding die je perfect kunt dragen als je hoogzwanger bent of juist bevallen en je kindje borstvoeding geeft. Dat wist ik zelf niet.

Twijfel jij over je kinderwens?

november 30, 2018 /