Je keuken voordelig een upgrade geven

Kan jouw keuken wel een update gebruiken? Daar hoef je helemaal geen nieuwe keuken voor te kopen. Je kunt ook je bestaande een upgrade geven. Shop nieuwe inbouwapparatuur en kijk eens hoe je je keukenkastjes een nieuwe look kunt geven.

Inbouwapparatuur
Is die koelvries-combinatie die je hebt echt niet meer van deze tijd? Wil je veel liever een grote koelkast, omdat je de vriezer amper gebruikt of juist een grotere losstaande in de garage wil? Kies dan voor nieuwe apparatuur: op de plek van je koelvries-combinatie kan misschien ook wel zo’n mega koelkast die je voor ogen hebt. Wij hebben in ons nieuwbouwhuis die stap gezet en ik ben er ontzettend blij mee. Wat een ruimte!

Nu denk je misschien: maar wie gaat dat dan doen? Nou, bij Budgetplan zijn ze hier in gespecialiseed. Je vindt hier eenvoudig voordelige, nieuwe inbouwapparatuur. En als je een specialist nodig hebt om het inbouwen, dan kan dat gewoon aangegeven worden bij de opties. Ja, er komt dan wat bovenop de prijs, maar dan is het wel geïnstalleerd door een vakman. Ben je toe aan een grondige update van je keuken en wil je ook een nieuwe kookplaat of bijvoorbeeld een vaatwasser? Ga dan eens in Ridderkerk langs; daar hebben ze een grote showroom en kun je ook geadviseerd worden.

Handgrepen
Als je nieuwe apparatuur hebt uitgekozen, dan wil je misschien je keuken ook wel nieuw uiterlijk geven. De handgrepen van je kastjes bepalen mede de stijl van je keuken. Als je de klassiekers vervangt voor strakke grepen, dan zie je dat het meteen anders oogt. Als je hier mee begint, kun je vervolgens de andere stappen ook stap voor stap uitvoeren. Dat is eigenlijk het voordeel van upgraden: de hele keuken hoeft er niet uit, dus het ongemak is echt beperkt (ideaal voor ieder die een hekel heeft aan verbouwen).

Nieuwe tegeltjes
Heb jij boven het aanrecht zo’n getegeld wandje? Kies een nieuw soort uit, start met tegelen (of laat een tegelzetter het doen) en je zult zien dat je keuken er meteen heel anders uit ziet.

Totale look
Wil je de totale look van je keuken een upgrade geven voor een zo’n voordelig mogelijk prijsje. Dan kun je voor een ander kleurtje kiezen. Heb je houten keukenkastjes, dan kun je ze natuurlijk schuren en een nieuw likje verf geven. Zijn de kastjes van melamine gemaakt, dan vraagt het een andere aanpak. Je kunt dan werken met folie. Bij de Action hebben ze zelfs al verschillende printjes. Maar grafische bedrijven bij jou in de regio kunnen je vast ook verder helpen.

Een nieuwe keuken zonder dat-ie daarvoor rigoureus voor op de schop moest én met een beperkt budget: het kan dus gewoon.

Foto van keuken die je kunt restylen: Shutterstock.

januari 25, 2019 /