The Secret Life of 4 & 5 Year Olds

Gedrag van kleine kinderen observeren, is ontzettend leuk! Zeker voor mama’s, maar ook voor vrouwen die twijfelen of een kindje nu wel of niets voor hen is. Vanaf 4 september om 20.30 uur kun je genieten (of je verbazen) van The Secret Life of 4 & 5 Year Olds.

Kleuters

Maak kennis met het nieuwe seizoen van The Secret Life of 4 & 5 Year Olds. In dit programma volg je groepjes kleuters steeds een kleine week. Vijf dagen lang spelen ze in een speciale dagopvang. Hier worden ze begeleid door twee ervaren docenten.

Psychologen

Twee ontwikkelingspsychologen kijken van afstand mee. Onzichtbare camera’s leggen het gedrag van de kinderen nauwlettend vast. De ontwikkelingspsychologen voorzien het gedrag de kleuters van een toelichting.

TLC

Dit programma is te zien vanaf 4 september om 20:30u op TLC. TLC heeft wat dat betreft altijd heel interessante programma’s. Heb je deze ook gezien?

Boek

Bij deze serie – die al meerdere prijzen heeft gewonnen – hoort ook een boek. Dit is in 2017 verschenen. Helaas is-ie niet in het Nederlands vertaald, maar je kunt via Bol.com de Engelstalige versie zowel in hardcover als ebook formaat bestellen.

Dit is de omschrijving: We all know that kids say the funniest things, but do we know why? The Secret Life of 4, 5 and 6 Year Olds has quickly become must-see television, as each week we are given access to the hidden world of children when adults aren’t around. Since the first episode was broadcast, over 100 children have been featured and their tears, tantrums and laughter have provided the best drama on television.

In this official companion to the award-winning Channel 4 show, we relive some of its funniest, most touching moments and explore what’s going on in the heads of little people when big people aren’t around. It turns out that we can learn a huge amount from them. Full of amazing moments, sharp insights and fascinating science and full of beautiful photography, this is a celebration of the extraordinary lives of children and a reminder that we are all closely connected to our four-year-old selves.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 19, 2019 /