Frozen 2: Sinterklaas cadeaus verzameld

Frozen 2 zal op menig verlanglijstje voor Sinterklaas voorbij komen. Daarom heb ik al de nodige cadeaus voor jullie verzameld. Zo weet je meteen wat er te krijgen is aan speelgoed en gadgets rondom deze nieuwe Frozen-film, die vanaf 20 november in de bioscoop draait.

Frozen Sinterklaas cadeaus

Duplo – waar wij thuis helemaal van in de ban zijn, kijk dit filmpje maar eens – heeft bijvoorbeeld het Frozen-kasteel (10899). Die is geschikt vanaf twee jaar en bestaat uit 59 stukjes. Er zitten poppetjes bij van Anna, Elsa en Olaf.

Wat dit kasteel speciaal maakt, is dat je met één druk op de knop het kasteel allemaal kleuren geeft, dankzij de verlichtingssteen. Naast de poppetjes van Anna, Elsa, Olaf en de verlichtingssteen, zit er een glijbaan, tafel, stoelen en keukengerei bij. Het Disney Frozen IJskasteel is circa 28 centimeter hoog, 19 centimeter breed en zestien centimeter diep.

Lego sets in Frozen thema

Voor de oudere bouwers heeft Lego zeven nieuwe sets gelanceerd. Kies voor Elsa’s magische ijspaleis, Kasteeldorp Arendelle, Elsa’s koetsavontuur, Anna’s kano-expeditie, Olaf, Betoverende boomhut of Elsa’s sieradendooscreatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle verschillende Lego-uitgaves, dan is het ook een aanrader om het Lego Life Magazine volledig gratis aan te vragen. Met name kinderen van vijf tot negen vinden dit fantastisch! Klik hier om ‘m meteen aan te vragen.

Mijn favoriet uit de Lego Frozen II collectie is:

TIP: Bekijk hier het complete overzicht aan Frozen 2 cadeaus (voor Sinterklaas) op Bol.com én steun met je aankoop bij deze webwinkel Twijfelmoeder.nl (in de verdere ontwikkeling van de site).

Vtech in Frozen-stijl

Het is nu medio oktober, maar in mijn inbox krijg ik al diverse berichten over allerlei Frozen speelgoed dat binnenkort op de markt komt of al is. Zo heeft Vtech al vier nieuwe gadgets aangekondigd. Voor Frozenfans van drie tot zeven jaar begint het echte leren hier!

Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf jouw kinderen alles over letters, klanken en woordjes. Compact, stevig en vooral prikkelend, dit is een serieuze tablet die leergierigheid prikkelt. Kleiner van stuk maar minstens zo spannend en veelzijdig is de Frozen II Learning Watch waar alles om cijfers, tellen, vergelijken en tegenstellingen draait. Speels en telkens verrassend vaardigheden opdoen, dát is waar VTech op stuurt, dit keer dus met een Disney-sausje, met emotie.

  • VTech Frozen II Tablet € 26,95
  • Frozen II Learning Watch € 19,95

In die lijn begeeft zich ook Frozen II KidiSecrets, het geheime digitale dagboekje dat zich alleen opent wanneer het de stem van de eigenaar hoort. Anna, Elsa en Olaf zijn partners in secrets voortaan. Dat ze zijn ook in de slaapkamer, waar de helden een plekje op het nachtkastje hebben veroverd, in de gedaante van Frozen II KidiMagicDit is een slimme gadget met wel negen functies, variërend van tijdprojectie op het plafond, tot muziek en zelfs geluksmeting. VTech koppelt avontuur en fantasie losjes aan educatie. Een leukere manier om wijzer en behendig te worden bestaat niet. Leren begint met vertrouwen in jezelf, in dit geval met grote dank aan de helden uit Frozen II.

  • Frozen II KidiSecrets € 42,95
  • VTech Frozen II KidiMagic € 44,95

Frozen 2 Monopoly!

Voor het hele gezin hebben we ook nog een aanrader. Dat is het Frozen 2 Monopoly-spel. Volledig geïnspireerd op de plaatsen die in de tweede film voorbij komen. Daar genieten die kleine fans van én jij als ouder natuurlijk ook. Want Monopoly blijft toch wel één van de favoriete bordspelen van velen. Bij Bol.com krijgen select-leden nu vijf euro korting op dit spel. Dus dat is mooi meegenomen zo voor Sinterklaas en Kerst.

Nog meer Frozen speelgoed!

Het aanbod is écht zo groot dat het onmogelijk is om alle producten te beschrijven in één artikel. Hier ontdek je het speelgoed van Frozen voor Sinterklaas in verschillende categorieën (op prijs kun je ook eenvoudig filteren). Dat maakt het voor Sinterklaas toch ietsje makkelijker kiezen als er ‘iets van Frozen’ op het verlanglijstje stat.

Garmin Disney’s Frozen 2 activity tracker

Garmin heeft niet alleen een Star Wars-editie van de vívofit jr. 2 activity tracker, maar ook een Frozen 2 variant. Dat betekent thema-polsbandjes en natuurlijk bijbehorende mobiele apps. De Disney’s Frozen 2 polsbandjes zijn verkrijgbaar in typische Frozen-kleuren: paars voor Anna en lichtblauw voor Elsa. Kinderen kunnen zo kiezen met welke favoriete heldin ze om hun pols willen pronken.

vívofit jr. 2 Disney’s Frozen 2 paars

Naast het monitoren van stappen, slaap en dagelijks aanbevolen activiteiten, biedt de vívofit jr. 2 kinderen een interactieve ervaring met hun favoriete karakters. De vívofit jr. 2 is zwemvriendelijk en de duurzame polsbandjes met kleurrijke karakters hebben een aanpasbaar kleurenscherm en een batterijlevensduur van meer dan een jaar.

Als ouder kun je de voortgang volgen via de speciale app die je vanaf je smartphone kunt bedienen. Daarnaast kun je ook activiteiten inplannen. Die verschijnen als pictogrammen op de polsband van je kinderen, zodat ze weten wat ze moeten doen. Deze kunnen dagelijks of wekelijks worden ingesteld, zodat kinderen spelenderwijs leren omgaan met schema’s. Ken daarnaast een virtuele beloning toe aan activiteiten, die weer kunnen worden ingewisseld voor bestaande beloningen.

Ik ben hier persoonlijk heel erg nieuwsgierig naar. We zijn hier thuis namelijk echte Garmin-fans. Mijn Garmin Vivoactive 3 draag ik al bijna een jaar dagelijks met heel veel plezier. De adviesprijs voor de Garmin vívofit jr. 2 is 89.99 euro bandjes kun je wisselen en zijn verkrijgbaar voor 29,99 euro per stuk. Als de Frozen-hype dan voorbij is, kies je gewoon voor een ander karakter.

Je hebt ‘m nu bij Bol.com ook in een andere variant voor 69,- euro.

APP Into the Unknown – A Frozen 2 Adventure

Met de bijbehorende mobiele app genaamd ‘Into the Unknown – A Frozen 2 Adventure‘ ontdekken kinderen elke dag meer als ze hun dagelijkse activiteitendoelen van 60 minuten hebben bereikt. Voorafgaand aan de première van de film Frozen 2 op 20 november, neemt de app kinderen mee naar waar het laatste avontuur van Frozen eindigde.

Garmin vívofit jr. 2 Disney’s Frozen 2 blauw

Na de release datum van de film zal het avontuur verdergaan en samensmelten met de verhaallijn van deze nieuwe bioscoopsensatie. Onder begeleiding van een volwassene gaan kinderen schaatsen met Anna en Elsa, ontsnappen ze aan een lawine met Olaf en reizen ze naar een betoverend bos om de bron van een mysterieuze stem te vinden. Hoe meer activiteitendoelen ze bereikt hebben, hoe meer de kinderen van het verhaal te zien krijgen.

Onder aanmoediging van Olaf leren kinderen basis-fitnessoefeningen, zoals ‘jumping jacks’, ‘neerwaartse hond’, ‘mountain climbers’ en meer. De interactieve Tap Challenge waarmee kinderen kristallen kunnen verzamelen en zo meer avonturen kunnen ontgrendelen zorgt voor nog meer bewegingsplezier. Wanneer ze hun dagelijkse activiteitendoelstellingen bereiken, krijgen ze als beloning extra tijd in de Tap Challenge.

Praktische cadeaus

En tot slot nog een praktische cadeau tip als Sinterklaas geen Frozen speelgoed cadeaus wil geven. Zo ontdekte ik bij Coolblue tandenborstels met je helden. En tijdens mijn zoektocht bij Bol.com, zie ik dat je zelfs bijpassende tandenpasta hebt. Een verantwoord, maar leuk cadeautje!

Als er nog leuke Frozen Sinterklaas cadeaus worden aangekondigd, dan zullen we deze toevoegen aan dit onverzicht.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 21, 2019 /