Frozen 2 20 november in de bioscoop (trailer!)

Frozen 2 draait vanaf 20 november 2019 in de Nederlandse bioscopen. De trailer kun je nu bewonderen. Zijn jouw meiden helemaal in de ban van Elsa, Anna of Olaf, galmt ‘Let it go’ nog steeds door de woonkamer, dan kun je ze nu dus verrassen met dit nieuws!

CADEAUTIP: Zoek je Frozen cadeaus voor Sinterklaas? Ik heb een mooi overzicht gemaakt voor alle hulp Sinterklazen.

Frozen 2 – het verhaal

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck tekenen ook voor deze nieuwe versie van Frozen, net als producent Peter Del Vecho. De stemmencast bestaat natuurlijk uit Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad.

 Walt Disney Animation Studios’, Frozen 2 draait vanaf 20 november 2019 in de Nederlandse bioscopen. Lees verder en bekijk alvast de trailer. En reserveer alvast de film.

Frozen 2 weekend bij Kinepolis

Disney Frozen 2 vanaf 20 november in de bioscoop

Bij Kinepolis bioscopen staat het Kids Weekend op zaterdag 23 en zondag 24 november volledig in het teken van Frozen 2. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 26 oktober. Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop dan organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)!

De Kinepolis bioscopen in Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer doen mee aan deze actie. Het event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur. Ticketprijs is het regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-Te beleven in: Kinepolis. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe Frozen liedjes

Muziek van de Oscar-winnende songwriters Kristen Anderson -Lopez en Robert Lopez mag natuurlijk niet ontbreken bij Frozen 2. Zal er weer zo’n hit als Let it go bij zitten? Als we Disney mogen geloven wel; die omschrijven het als ‘nieuwe, magische’ nummers. Dankzij het persbericht van Universal Music kan ik je hierover al iets meer vertellen. De soundtrack komt 15 november uit. Je kunt ‘m nu al reserveren, zowel de originele Frozen 2 soundtrack als de Nederlandstalige soundtrack van Frozen 2. Dan heb je ‘m in huis voor Sinterklaas komt.

De elf liedjes op het album zijn gecomponeerd door Christophe Beck en van tekst voorzien door musicalcomponist Robert Lopez en zijn vrouw Kristen Anderson-Lopez. Robert en Kristen schreven ook de liedjes voor de eerste ‘Frozen’ film, waarmee een Oscar in de wacht werd gesleept voor ‘Best Original Song’ met ‘Let It Go’.

De stem van Elsa is in de Engelse versie ook dit keer van Idina Menzel, die in de film ook de zang van ‘Let It Go’ voor haar rekening nam. Van het nummer ‘Into The Unknown’ is inmiddels al een stukje prijsgegeven (zie filmpje hierboven), inclusief beelden van de film. Naast deze terugkerende samenwerking is voor de aftiteling van de film de muzikale hulp ingeschakeld van Panic! At The Disco, Kacey Musgraves en Weezer.

Tracklist soundtrack Frozen 2

 1. ‘All Is Found’
 2. ‘Some Things Never Change’ 
 3. ‘Into The Unknown’
 4. ‘When I Am Older’
 5. ‘Reindeer(s) Are Better Than People (Cont.)’
 6. ‘Lost In The Woods’
 7. ‘Show Yourself’
 8. ‘The Next Right Thing’
 9. ‘Into The Unknown’ door Panic! At The Disco (Aftiteling)
 10. ‘All Is Found’ door Kacey Musgraves (Aftiteling)
 11. ‘Lost In The Woods’ door Weezer (Aftiteling)

Trailer Frozen 2

De nieuwste trailer van Frozen 2!

De eerste trailer die gedeeld werd als aankondiging.

Eerste Frozen film uit 2013

Voor wie Frozen niet kent… Uhm hoe dan? Frozen is Disney Classic no. 57. In deze film onderneemt de dappere en optimistische Anna samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet. Daarnaast moeten ze barre omstandigheden zien te overwinnen om het koninkrijk te redden.

Een film die in 2013 in de bioscoop kwam én vanaf dat moment meteen een hit was. De fans hebben dus maar liefst zes jaar moeten wachten op het vervolg… Heel benieuwd of de liefhebbers van toen er nu ook nog zo van kunnen genieten of dat er een nieuwe generatie opgroeit met Elsa, Anna en Olaf.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 11, 2019 /