Frozen 2 20 november in de bioscoop (trailer!)

Frozen 2 draait vanaf 20 november 2019 in de Nederlandse bioscopen. De trailer kun je nu bewonderen. Zijn jouw meiden helemaal in de ban van Elsa, Anna of Olaf, galmt ‘Let it go’ nog steeds door de woonkamer, dan kun je ze nu dus verrassen met dit nieuws!

Regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck tekenen ook voor deze nieuwe versie van Frozen, net als producent Peter Del Vecho. De stemmencast bestaat natuurlijk uit Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En muziek van Oscar-winnende songwriters Kristen Anderson -Lopez en Robert Lopez mag natuurlijk niet ontbreken. Zal er weer zo’n hit als Let it go bij zitten?

 Walt Disney Animation Studios’, Frozen 2 draait vanaf 20 november 2019 in de Nederlandse bioscopen. Bekijk nu de trailer.

Voor wie Frozen niet kent… Uhm hoe dan? Frozen is Disney Classic no. 57. In deze film onderneemt de dappere en optimistische Anna samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet. Daarnaast moeten ze barre omstandigheden zien te overwinnen om het koninkrijk te redden. Een film die in 2013 in de bioscoop kwam én vanaf dat moment meteen een hit was. Met name het nummer Let it go is vanaf dat moment razend populair.

Twijfel jij over je kinderwens? Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens. Voor moeders is er een speciale groep.

juni 11, 2019 /