Mama is de mooiste!

Mooi mama! Als ik mijn kleine man mag geloven, dan ben ik de prachtigste vrouw op aarde. De mooiste mama. Hij kijkt zijn ogen uit als ik ‘m op kom halen in mijn glinsterende trui. Op een complimentje hoef ik niet lang te wachten. Nog voor ik ‘m een knuffel heb kunnen geven, zegt hij al ‘mooi mama’. Zalig!

Nu denken jullie misschien wat weet zo’n tweejarige ervan, maar onze boy heeft smaak. Als ik namelijk in mijn fitnesslegging met neon-kleuren de kinderopvang binnenkom, dan gilt hij ‘mama gekke broek’. Zijn neefje oudere neefje voegde daar ‘sexy’ aan toe, dus nu kan het ook gebeuren dat ie ‘sexy, sexy, sexy’ gilt. Vaak hoor ik ook niks. Ik denk dat mijn look dan doorsnee is.

Fascinatie voor horloges

Sieraden vindt hij ook ontzettend interessant, waarbij hij een fascinatie voor horloges heeft. Die wil hij het liefst zelf dragen. Om vervolgens tig keer er op te kijken, alsof ie al kan klok kijken. Smartwatch of een gewoon model – dat maakt hem nog niet uit. Hij vindt het allemaal machtig mooi. Een fascinatie die hij van mij wel mag behouden. Dan kun je tenslotte op latere leeftijd nooit een discussie krijgen dat hij niet wist hoe laat het was.

Wist je trouwens dat ze ook kinderhorloges hebben. Ja, je hebt allerlei GPS-formaten, zodat je je kind ook kan volgen, maar die bedoel ik niet. Ik heb het over echt kinderhorloges met allerlei printjes en in diverse kleuren. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Bij Lucardi heb je al een goed horloge – dan heb ik het niet over zo’n kermisding – voor 19,99 euro.

Oorbellen

Wat mij ook opvalt, is dat die kleintjes echt al een goed onderscheid kunnen maken tussen alledaagse kleren en een feestelijke outfit. Als ik in mijn lange jurk en op hakken naar beneden kom, dan strooit hij ook met complimenten. Die look is hij natuurlijk niet van mij gewoon. Ik ben meer van het naturel; lekker iets gemakkelijks aan en niet te veel make-up. Misschien moet ik terug oorbellen gaan dragen. Die geven zelfs een alledaagse look net wat extra’s.

Zou de kleine man het meteen opmerken als ik mijn gaatjes weer laat doorprikken en voor subtiele oorbellen kies? Met lange oorhangers moet ik denk ik niet aankomen, daar zou ie meteen aan trekken. Maar oorknoppen heb je natuurlijk ook in alle soorten en maten. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Al voor een paar euro heb je een leuk setje. Wat dat betreft, is het eigenlijk wel een heel leuk cadeau voor Sinterklaas.  

Foto van moeder en zoon via Shutterstock.

november 23, 2019 /