Portemonnee én telefoonhoesje ineen

Zonder mijn telefoon ga ik de deur niet uit. Mijn portemonnee daarentegen wil ik nog wel eens vergeten. Een tijdje heb ik daarom een speciaal telefoonhoesje gehad, waarin ik ook de belangrijkste pasjes kwijt kon. Maar wat doe je dan met klein geld? Het is nog steeds handig om een paar euro bij de hand te hebben, bijvoorbeeld voor in het winkelkarretje of een kleine aankoop op de markt.

Ik ben ook het type niet dat met een handtas rondloopt. Als ik een afspraak buiten de deur heb, heb ik vaak mijn iPad of laptop mee en dan is een grotere tas echt nodig. Avondje uit, dan ben ik juist een fan van kleine schoudertasjes, die ik crossover kan dragen. Ik heb vorig jaar een geweldig schattig, geel tasje op de kop getikt. Dus het zou ideaal zijn als mijn telefoon en portemonnee daar beiden in zouden kunnen. Tijd om me eens te verdiepen in de mogelijkheden van telefoonhoesjes.

Telefoonhoesje

Bij de zoektocht naar een nieuw telefoonhoesje kom ik een leuke online outlet tegen, die voor allerlei merken telefoon de leukste items hebben. Van de iPhone Xs – zoals ik die hebt – tot exemplaren voor ieder die op zoek is naar een Samsung s20 ultra hoesje. Ik spot meteen hoesjes met pasjeshouders en ontdek al snel dat er ook een ruime keuze is aan portemonnee én telefoonhoesjes ineen.

Portemonnee én telefoonhoesje ineen

De prijs voor zo’n portemonnee en telefoonhoesje ineen valt mij echt mee. Hoesjes Outlet rekent nooit verzendkosten, waardoor ik voor 21,99 een zwart hoesje heb van PU-kunstleder. Er staat in de beschrijving dat er bij deze comfycase 2-in-1 ruimte is voor 3 pasjes, maar daadwerkelijk kun je er maar liefst 8 pasjes in kwijt. Voor mij is dat ruim voldoende voor mijn rijbewijs, kentekenbewijs, verzekeringpasjes, zakelijke- én privébankbas en nog een paar klantenkaartjes van onze favoriete winkels. Je hebt ook twee venstertjes, waar je foto’s achter kunt stoppen. Bijvoorbeeld van je geliefde of je kindje.

Verborgen vakjes

Het hoesje heeft ook nog tal van verborgen vakjes, waar je je briefgeld in kunt bewaren. Ik doe dat zelf gewoon in het ritsvak en gebruik deze ‘verstopplekken’ voor bonnetjes, visitekaartjes en andere briefjes die ik niet kwijt wil raken in mijn portemonnee/telefoonhoesje kan bewaren. In totaal zijn er drie vakjes, waarvan twee wat ruimere en een smaller vak. In het midden zit dat het ritsvakje, waar ik mijn muntgeld, briefgeld en eventueel een sleutel kan opbergen. Nu ik ‘m net in gebruik heb, is dat vak nog een beetje stroef, maar dat wordt vast nog wel wat losser.

Fotograferen vanuit het hoesje

Als je de portemonneehoes in gebruik hebt, dan kun je ‘m gewoon openen om zo je telefoon te bedienen en een foto te maken. Je kunt ‘m er natuurlijk ook even uithalen. Middels het magneethoesje zit-ie zo weer op zijn plek. Ik merk zelf dat ik thuis mijn telefoon wel uit het portemonneehoesje haal en dan de portemonnee bij mijn (auto)sleutels leg. Als ik er op uit ga, steek ik ‘m in mijn tasje. Daar past-ie precies in. Eigenlijk hoef je niet eens een tasje mee te nemen, want er zit ook nog een handig hengsel bij. Aan dat oog zou je eventueel ook een langer koord kunnen bevestigen, zodat je ‘m als telefoonkoord kunt gebruiken. Misschien niet heel stijlvol, maar soms kan het handig zijn als je geen tas hoeft mee te nemen. Bijvoorbeeld als je gaat wandelen.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 21, 2020 /