Kijk de avonturen van Bing in de bios (winactie)

Bing en zijn vrienden Sula, Pando en Flop zijn nu in de bioscoop te zien! Goed nieuws voor mijn driejarige, want hij is echt in de ban van het aandoenlijke konijntje. Niet gek, want Bing is zelf oof drie en beleeft dus heel veel herkenbare momenten. Om te vieren dat ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ nu in de bioscoop te zien, hebben wij een geweldige winactie. Doe je mee?

Bings kerstfeest en andere verhalen

Bings kerstfeest in de bioscoop

In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Pando en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neefje van Sula. In deze gezellige bioscoopspecial – die bijna een uur duurt – maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee.

Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken. En Bing en Sula geven een spannende poppenkastvoorstelling. Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst is een Bing-ding! Zo gaan we samen met Bing cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het natuurlijk wel gaan sneeuwen…

Herkenbare situaties

Het succes van Bing zit hem in de herkenbaarheid. Iedere peuter herkent de situaties die het konijntje meemaakt. Denk dan aan het verliezen van je lievelingsknuffel. Maar ook dat je moet leren delen, omdat dat echt leuker is. Bij mijn kleine man (die in maart vier wordt) is Bing al zo’n twee jaar favoriet. En ik merk dat de combinatie van onze opvoeding, de aanpak op het kinderdagverblijf, maar ook zeker deze filmpjes bijdragen aan zijn ontwikkeling. Krijgt hij twee snoepjes in zijn schoen van Sinterklaas, dan zal hij de andere altijd delen met de ouder die dan in de buurt is.

Als ouders verzuchten we nog wel een dat Bing een beetje kan zeuren. Maar laten we niet vergeten dat onze beleefwereld heel anders is dan die van peuters. Voor ons zijn het misschien hele kleine dingetjes, maar een knuffel kwijt zijn voelt voor hun alsof ze hun eigen kind verloren zijn. Wat dan leuk aan Bing is, is dat hij niet niet verlegen wordt tijdens enge of moeilijke momenten. Nee, hij zoekt juist een open en eerlijke manier om ermee om te gaan. Bing stimuleert hierbij fantasie en creatieve probleemoplossende vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samenwerken en zorgen voor elkaar.

Bing kijken (winnen!)

De populaire Emmy Award-winning tv-serie is dagelijks te zien bij Zappelin en Ketnet. Maar je kunt ook verschillende seizoenen kijken op Videoland. Daarnaast is Bing erg populair op social media, met ruim 341.000 volgers op Facebook en Instagram, en wereldwijd meer dan 272 miljoen kijkuren op YouTube. En nu kun je Bing dus ook zien in de bioscoop!

Voor al die fans hebben wij een geweldige winactie. Daarmee vieren we dat ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ nu te zien is in de bioscoop. Wat je kunt winnen? Echt, ik weet zeker dat jouw peuter met zijn of haar mond open staat als jullie de gelukkige winnaar zijn. Het zit vol met de leukste cadeautjes ter waarde van bijna 50,- euro!

Win de leukste Bing cadeautjees

Het Bing-pakket om te vieren dat we Bing nu in de bioscoop kunnen bewonderen bestaat uit heel veel leuke Bing cadeautjes. Ze zitten samen in een stoffen Bing-tas.

  • raamstickers
  • een knuffel (van Flop of Sula)
  • een poppetjesset (met Bing & Flop of Sula & Amma)
  • bing oren
  • en het boekje ‘Bing in de sneeuw’

Spelen in de sneeuw… het is een Bing-ding! Het sneeuwt en Bing popelt om met zijn vriendjes buiten te spelen en met zijn gloednieuwe Hoppity Raket Slee te gaan WOOOOOOEEEEEESJEN! Maar Bing is zo opgewonden over de sneeuw dat hij niet naar Flop luistert. Oh-oh!

Winnen doe je zo:

Wil jij winnen? Volg Twijfelmoeder op Facebook of Instagram. En mail daarna met welke account je ons volgt naar info@twijfelmoeder.nl. Zet in het onderwerp Bing bioscoop en laat ons voor 7 december weten waarom jij deze te gekke prijs wil winnen.

Twijfel jij over je kinderwens?

november 26, 2020 /