Ontdekt: prints en fotobehang van Photowall

Ben jij inmiddels ook uitgekeken op die witte muur van je werkkamer? Heb je na al die maanden thuis ook zin in een andere sfeer in huis. Herkenbaar! Tijd om te duiken in de wereld van canvasprints en fotobehang.

Photowall

In mijn zoektocht naar inspiratie kwam ik https://www.photowall.nl/ tegen. Photowall maakt behang en prints op maat. Of je nu een muur volledig wilt behangen met een fantastische (door jou gemaakte) foto. Of op zoek ben naar een canvas doek, ingelijste print of een poster – bij dit bedrijf hebben ze het allemaal.

Collectie

Het leukste is dan om een kijkje te nemen bij Inspiration, daar delen ze namelijk foto’s van klanten en vrienden. Als je op zo’n foto klikt, doe je niet alleen inspiratie op qua styling van de ruimte, maar kun je ook meteen op de shop nu knop klikken. Je ontdekt dan meteen wat de prijs per m2 is van dat geweldige behangetje voor de kinderkamer en kunt zelfs meteen de maten opgeven. Klik ook zeker op het plusje onder alle foto’s, want dan ontdek je nog veel meer prints.

Prijs

Wat de prijs betreft van het design- en fotobehang betreft, die begint bij 33,- euro per m2. Ja dat is best een bedrag in vergelijking met een gewoon rolletje behang. Anderzijds kun je voor dat bedrag een uniek ontwerp hebben. Het belooft een blikvanger in de woning te worden. Kijk als je de prijs gaat vergelijken ook naar de kwaliteit van het behang.

Kwaliteit

Bij Photowall kun je kiezen voor zowel standaard als premium-kwaliteit. De standaard is al heel robuust, maar de premium is extra slijtvast en kun je zelfs reinigen met schoonmaakmiddelen. Wel zo fijn als je kleine kinderen in huis hebt (en geen hartverzakking wil krijgen als ze met een stift richting de muur lopen).

Kinderspel

Wat je voor deze hogere prijs ook krijgt, is behang dat precies op maat wordt aangeleverd. Je ontvang het met genummerde rollen, die je daardoor heel eenvoudig in oplopende volgorde op de te behangen wand kunt aanbrengen. Enige wat je hoeft te doen is de – meegeleverde – behanglijm op de muur te smeren en het behangaanbrengen. Zo wordt behangen kinderspel.

Ontwerp

De keuze qua designbehang is echt enorm. Zo heeft Photowall maar liefst 5713 verschillende motieven. Of je nu op zoek bent naar een mooie dierenprint, een afbeelding van een stad aan de wand wil, gaat voor een prachtig natuurdesign of juist iets rondom spiritualiteit wil – via de categorieën is het eenvoudig te vinden. Als je op de favorieten en bestsellers klikt zie je ook meteen wat de prijs per vierkante meter is. Wel zo fijn. Anders heb je namelijk al een mooi design in je hoofd, maar valt de prijs uiteindelijk misschien tegen als je je er verder in gaat verdiepen.

Fotobehang met eigen print

Maar je kunt ook kiezen voor fotobehang met een eigen print. Zo hebben wij tijdens onze reis door Australië en Nieuw-Zeeland heel veel te gekke foto’s gemaakt. Daar zou er best wel eens eentje tussen kunnen zitten, die geschikt zou zijn om een behangetje van te maken. Hoe groot je afbeelding moet zijn? Ze raden een beeldscherpte aan van ten minste 1 pixel per millimeter. Twijfel je of een foto scherp genoeg is, dan kun je gratis advies aanvragen en wordt het beeld beoordeeld door de pro’s.

Prints en poster

Vind je behangen een iets te rigoureuze stap… Dan kun je ook kiezen voor Canvas prints en posters. Voor Canvas heb je maar liefst 23.310 motieven en voor posters zijn dat er 22.800. Gelukkig hebben ze de populaire categorieën al op een rijtje gezet, waardoor je er iets makkelijker tussen door kan scrollen. Ook hier staat de vanaf prijs meteen bij, waardoor je niet voor verrassing komt te staan. Heerlijk om zo even door te scrollen in de zoektocht naar mooie prints en posters voor bijvoorbeeld de slaapkamer of kinderkamer.

april 27, 2021 /