Actueel
Dromen over zwangerschap positief signaal

Misschien droom je net als ik wel eens over een zwangerschap. Ik schiet dan meestal wakker en grijp in paniek naar mijn buik. Maar vandaag ontdekte ik dat ik daar helemaal niet bang voor hoef te zijn.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dromen over een zwangerschap is een positief signaal dat wijs op een groeiproces in je leven, zo lees ik op de site van Het Laatste Nieuws. Maar deze babydromen staan niet alleen voor nieuw leven. Ze symboliseren een nieuw begin, vernieuwde banden met anderen of grote veranderingen binnen je relatie of carrière.

Klik hier om het artikel uit Het Laatste Nieuws te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Vier jaar TwijfelMoeder: ken jij deze ‘bestsellers’ al?
    jun 02, 2017 (05:51)

    […] Dromen over zwangerschap positief signaal […]

  • Jaar TwijfelMoeder: duik in Google Analytics
    mei 26, 2014 (16:52)

    […] vraagt het keer op keer weer af of ze zwanger is (Daphne) of kids heeft (Loretta). Maar ook dromen over zwangerschap en rammelende eierstokken zijn termen die veelvuldig worden […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: