Dromen over zwangerschap positief signaal

Misschien droom je net als ik wel eens over een zwangerschap. Ik schiet dan meestal wakker en grijp in paniek naar mijn buik. Maar ik ontdekte dat ik daar helemaal niet bang voor hoef te zijn. Lees het artikel dat mij geruststelde en ontdek verschillende boeken waardoor je meer over jouw (beangstigende) dromen leert.

Dromen over een zwangerschap is een positief signaal dat wijs op een groeiproces in je leven, zo lees ik op de site van Het Laatste Nieuws. Maar deze babydromen staan niet alleen voor nieuw leven. Ze symboliseren een nieuw begin, vernieuwde banden met anderen of grote veranderingen binnen je relatie of carrière.

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer dromen, waarbij je als twijfelmoeder mogelijk wakker schiet omdat je (nog) niet toe bent aan een baby. Wat denk je bijvoorbeeld van de volgende:

Wil jij je dromen beter leren begrijpen, dan kun je hier ook verschillende boeken over lezen. Denk bijvoorbeeld aan.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 4, 2013 /