Dromen over zwangerschap positief signaal

Misschien droom je net als ik wel eens over een zwangerschap. Ik schiet dan meestal wakker en grijp in paniek naar mijn buik. Maar vandaag ontdekte ik dat ik daar helemaal niet bang voor hoef te zijn.

Dromen over een zwangerschap is een positief signaal dat wijs op een groeiproces in je leven, zo lees ik op de site van Het Laatste Nieuws. Maar deze babydromen staan niet alleen voor nieuw leven. Ze symboliseren een nieuw begin, vernieuwde banden met anderen of grote veranderingen binnen je relatie of carrière.

Klik hier om het artikel uit Het Laatste Nieuws te lezen.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

juni 4, 2013 /