Gewichtstoename baby gelinkt aan intelligentie kind

Je hoeft je geen zorgen te maken als je baby sterk aankomt in de eerste maand na zijn geboorde. Uit Australisch onderzoek blijkt dat kinderen die meer bijkomen – en van wie de hoofdjes sneller groeien – een hoger IQ hebben als ze beginnen met school.

Klik hier om er alles over te lezen in het AD.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 20, 2013 /