Voor twijfelaars
Op het nachtkastje van een TwijfelMoeder liggen…

Boeken! Ontzettend veel boeken. Er verschijnt zoveel over zwanger worden, in verwachting zijn, bevallen, opvoeden en ga zo maar door. Ik ga eens kijken of er exemplaren zijn die mijn twijfels weg kunnen nemen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Op dit moment (juni 2013) liggen de volgende boeken op mijn nachtkastje:

Zwanger Worden
Hoe meer chocola, hoe zoeter je baby?
Gezond zwanger worden
Ouders opgelet!
Geen partner, wel een kinderwens
Handboek voor jonge vaders
De wens en de vaders

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • Barbara
  jun 13, 2013 (20:23)

  Het lijkt of ‘Handboek voor jonge vaders’ de ondertitel is van mijn boek ‘Geen partner, wel een kinderenwens’… Maar dat is niet zo!

  Juiste ondertitel: Handreikingen voor alleenstaande vrouwen die het moederschap overwegen

  • twijfelmoeder
   jun 13, 2013 (20:27)

   Het stond er een beetje onhandig, maar gaat om twee verschillende boeken. Heb jou boek ‘Geen partner, wel een kinderwens’ en het boek ‘Handboek voor jonge vaders’ klaar liggen om te lezen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: