Op het nachtkastje van een TwijfelMoeder liggen…

Boeken! Ontzettend veel boeken. Er verschijnt zoveel over zwanger worden, in verwachting zijn, bevallen, opvoeden en ga zo maar door. Ik ga eens kijken of er exemplaren zijn die mijn twijfels weg kunnen nemen.

Op dit moment (juni 2013) liggen de volgende boeken op mijn nachtkastje:

Zwanger Worden
Hoe meer chocola, hoe zoeter je baby?
Gezond zwanger worden
Ouders opgelet!
Geen partner, wel een kinderwens
Handboek voor jonge vaders
De wens en de vaders


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

juni 13, 2013 /