Onderzocht
Stress heeft invloed op sperma; zelfs op hersenen kind

Heeft je man ontzettend veel last van stress? Ai… Uit recent Amerikaans onderzoek blijkt dat stress permanente schade kan veroorzaken aan zijn zaadcellen. Dit kan zorgen voor een verstoring in de ontwikkeling van de hersenen van het kind dat hij verwekt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wil je weten hoe die Amerikanen dat hebben bedacht, klik dan hier. Toch hoeft dit je niet verder aan het twijfelen te zetten. Enige waar je kind later last van kan hebben, is van minder stress. En wat dat voor gevoel heeft, daar zijn ze nog niet uit.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: