Stress heeft invloed op sperma; zelfs op hersenen kind

Heeft je man ontzettend veel last van stress? Ai… Uit recent Amerikaans onderzoek blijkt dat stress permanente schade kan veroorzaken aan zijn zaadcellen. Dit kan zorgen voor een verstoring in de ontwikkeling van de hersenen van het kind dat hij verwekt.

Wil je weten hoe die Amerikanen dat hebben bedacht, klik dan hier. Toch hoeft dit je niet verder aan het twijfelen te zetten. Enige waar je kind later last van kan hebben, is van minder stress. En wat dat voor gevoel heeft, daar zijn ze nog niet uit.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 18, 2013 /