Vrouw, single, en kinderwens? Tijd voor Plan B

Lijkt Plan A (gezin met liefdespartner) niet te gaan lukken, want Prins op Witte Bakfiets is nog steeds niet gearriveerd? Wordt het tijd om heel voorzichtig aan plan B te gaan denken? Maar is je kinderwens groot genoeg voor plan B? En zo ja, hoe ziet jouw ideale plan B eruit? Lastige vragen, en die klok tikt maar door. Het gaat erom (zonder het belang van het kind uit het oog te verliezen) dat jíj doet wat jíj wilt, wat bij jou past . Maar wat is dat?

En als je het wél weet, welke stappen wil en moet je zetten om je droom te verwezenlijken? Waar moet je over nadenken, wat zijn moeilijke momenten, waar moet je voor oppassen, wat spreek je af? Kinderwenscoach en ervaringsdeskundige Sara Coster (schrijfster van het boek: De wens en de vaders) kan er alles over vertellen. Ze organiseert zelfs speciale avonden voor wensmoeders.

Onderwerpen die dan aan de orde komen zijn onder andere:

  • Is je wens groot genoeg voor plan B?
  • Hoe reageert je omgeving op je kinderwens? Wat stoort je en wat steunt je?
  • Wat zijn voor jou de voor-en nadelen van co-ouderschap versus donor?
  • Wat bespreek je met eventuele wensvader(s)?
  • Wat wil je zelf wel/niet, waar liggen je grenzen, waar ligt ruimte

Ga voor meer informatie naar www.singlemetkinderwens.nl of bestel het boek ‘De wens en de vaders‘.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 14, 2013 /