Voor twijfelaars
Vrouw, single, en kinderwens? Tijd voor Plan B

Lijkt Plan A (gezin met liefdespartner) niet te gaan lukken, want Prins op Witte Bakfiets is nog steeds niet gearriveerd? Wordt het tijd om heel voorzichtig aan plan B te gaan denken? Maar is je kinderwens groot genoeg voor plan B? En zo ja, hoe ziet jouw ideale plan B eruit? Lastige vragen, en die klok tikt maar door. Het gaat erom (zonder het belang van het kind uit het oog te verliezen) dat jíj doet wat jíj wilt, wat bij jou past . Maar wat is dat?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

En als je het wél weet, welke stappen wil en moet je zetten om je droom te verwezenlijken? Waar moet je over nadenken, wat zijn moeilijke momenten, waar moet je voor oppassen, wat spreek je af? Kinderwenscoach en ervaringsdeskundige Sara Coster (schrijfster van het boek: De wens en de vaders) kan er alles over vertellen. Ze organiseert zelfs speciale avonden voor wensmoeders.

Onderwerpen die dan aan de orde komen zijn onder andere:

  • Is je wens groot genoeg voor plan B?
  • Hoe reageert je omgeving op je kinderwens? Wat stoort je en wat steunt je?
  • Wat zijn voor jou de voor-en nadelen van co-ouderschap versus donor?
  • Wat bespreek je met eventuele wensvader(s)?
  • Wat wil je zelf wel/niet, waar liggen je grenzen, waar ligt ruimte

Ga voor meer informatie naar www.singlemetkinderwens.nl of bestel het boek ‘De wens en de vaders‘.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: