Baby Bangs: pruikjes voor pasgeboren meisjes

Echt, sinds ik me verdiep in de wereld rond het krijgen van kinderen kom ik echt de vreemdste dingen tegen. Wat te denken van de Baby Bangs. Dat zijn pruikjes voor pasgeboren meisjes. Zo worden ze niet meer verward met jongetjes…

Zo’n pruikje is verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat ie geschikt is voor alle kindjes. Er zit een schattig haarbandje in, zodat het duidelijk is dat het hier echt om een meisje gaat. Zou jij hier ooit voor kiezen? Ik vind het persoonlijk echt te ver gaan…


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 17, 2013 /