Opmerkelijk
Baby Bangs: pruikjes voor pasgeboren meisjes

Echt, sinds ik me verdiep in de wereld rond het krijgen van kinderen kom ik echt de vreemdste dingen tegen. Wat te denken van de Baby Bangs. Dat zijn pruikjes voor pasgeboren meisjes. Zo worden ze niet meer verward met jongetjes…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zo’n pruikje is verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat ie geschikt is voor alle kindjes. Er zit een schattig haarbandje in, zodat het duidelijk is dat het hier echt om een meisje gaat. Zou jij hier ooit voor kiezen? Ik vind het persoonlijk echt te ver gaan…

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: