Jonge vrouwen stellen krijgen van kinderen uit

Jonge vrouwen stellen het krijgen van kinderen uit, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Er is met name een sterke afname te zien bij vrouwen van begin twintig en rond de dertig.

Dames die eind dertig zijn, laten zich niet beïnvloeden door de crisis. Gezien hun leeftijd kunnen ze het krijgen van kinderen niet langer uitstellen.

Ik moet toegeven dat ik het ook geen fijn gegeven vind om in deze tijden van crisis een kindje te krijgen. Gelukkig ben ik ‘pas’ 29, dus ik voel me ook nog niet opgejaagd door mijn hormonen. Maar wat als ik zes, zeven jaar ouder was geweest. Eeuwig twijfelen kan natuurlijk ook niet…

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

juli 17, 2013 /