Actueel
Jonge vrouwen stellen krijgen van kinderen uit

Jonge vrouwen stellen het krijgen van kinderen uit, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Er is met name een sterke afname te zien bij vrouwen van begin twintig en rond de dertig.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dames die eind dertig zijn, laten zich niet beïnvloeden door de crisis. Gezien hun leeftijd kunnen ze het krijgen van kinderen niet langer uitstellen.

Ik moet toegeven dat ik het ook geen fijn gegeven vind om in deze tijden van crisis een kindje te krijgen. Gelukkig ben ik ‘pas’ 29, dus ik voel me ook nog niet opgejaagd door mijn hormonen. Maar wat als ik zes, zeven jaar ouder was geweest. Eeuwig twijfelen kan natuurlijk ook niet…

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: