Kind dat in de zomer verwekt is, is gezonder

Bizar weetje… Een kind dat in de zomer verwekt is, is gezonder. Volgens onderzoekers van de Universiteit van Princeton is er dan minder kans op vroeggeboorte en ook het geboortegewicht is vaak goed. Volgens deze heren kun je het beste tussen juni en augustus zwanger worden.

En ze kunnen het weten daar in Princeton. Ze hebben namelijk bijan 1,5 miljoen baby’s onderzocht die tussen 1994 en 2006 zijn geboren. Klik hier om er meer over te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 18, 2013 /