Onderzocht
Kind dat in de zomer verwekt is, is gezonder

Bizar weetje… Een kind dat in de zomer verwekt is, is gezonder. Volgens onderzoekers van de Universiteit van Princeton is er dan minder kans op vroeggeboorte en ook het geboortegewicht is vaak goed. Volgens deze heren kun je het beste tussen juni en augustus zwanger worden.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

En ze kunnen het weten daar in Princeton. Ze hebben namelijk bijan 1,5 miljoen baby’s onderzocht die tussen 1994 en 2006 zijn geboren. Klik hier om er meer over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • niko
  jul 18, 2013 (22:35)

  verwerkt??
  tis geen worst! (hopelijk)

  VERWEKT!

  • twijfelmoeder
   jul 19, 2013 (10:36)

   Klopt Niko. Bijzonder irritant typefoutje… Ik weet het.

   • niko
    jul 28, 2013 (03:29)

    ik vond m leuk

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: