Actueel
Maand voor bevalling Kate Middleton geen alcohol meer

Kate Middleton is volgens de Britse krant de Daily Telegraph vandaag uitgerekend. Het personeel dat de vrouw van prins William moet ondersteunen als ze gaat bevallen, mag al een maand geen alcohol meer drinken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zou William ook al een maand geen biertje meer mogen drinken? En hoe doen mannen dat in Nederland eigenlijk? Drink je niet meer als de uitgerekende datum dichterbij komt. Of heb je altijd iemand achter de hand voor al je toch gedronken hebt en richting ziekenhuis moet?

Wanneer de kleine Britse troonopvolger geboren wordt, kunnen we niet voorspellen. Wel zou de moeder van Kate, Carole Middleton hebben gezegd dat ze denkt dat de baby het sterrenbeeld Leeuw krijgt. Dat betekent dat het kindje geboren wordt op 23 juli of daarna. Prins William krijgt dan twee weken vaderschapsverlof.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: