Maand voor bevalling Kate Middleton geen alcohol meer

Kate Middleton is volgens de Britse krant de Daily Telegraph vandaag uitgerekend. Het personeel dat de vrouw van prins William moet ondersteunen als ze gaat bevallen, mag al een maand geen alcohol meer drinken.

Zou William ook al een maand geen biertje meer mogen drinken? En hoe doen mannen dat in Nederland eigenlijk? Drink je niet meer als de uitgerekende datum dichterbij komt. Of heb je altijd iemand achter de hand voor al je toch gedronken hebt en richting ziekenhuis moet?

Wanneer de kleine Britse troonopvolger geboren wordt, kunnen we niet voorspellen. Wel zou de moeder van Kate, Carole Middleton hebben gezegd dat ze denkt dat de baby het sterrenbeeld Leeuw krijgt. Dat betekent dat het kindje geboren wordt op 23 juli of daarna. Prins William krijgt dan twee weken vaderschapsverlof.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 19, 2013 /