Women Inc. meldt ‘Kinderen krijgen loont niet’

Als TwijfelMoeder lees ik online een hoop interessante artikelen. Niet alle zijn het delen waard, maar de blogpost van Women Inc. deel ik graag met jullie. De titel is namelijk veelbelovend: ‘Kinderen krijgen loont niet’.

Sanne van Oosten, programmamaker bij Women Inc., is eens in de cijfertjes gedoken. Ze ontdekt dat vrouwen er financieel veel op achteruit gaan als ze kinderen krijgen. Zo verdienen ze niet alleen minder, ze bouwen ook minder pensioen op en dan hebben we het nog niet over alle bijkomende kosten.

Klik hier om te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 19, 2013 /