Actueel
Women Inc. meldt ‘Kinderen krijgen loont niet’

Als TwijfelMoeder lees ik online een hoop interessante artikelen. Niet alle zijn het delen waard, maar de blogpost van Women Inc. deel ik graag met jullie. De titel is namelijk veelbelovend: ‘Kinderen krijgen loont niet’.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Sanne van Oosten, programmamaker bij Women Inc., is eens in de cijfertjes gedoken. Ze ontdekt dat vrouwen er financieel veel op achteruit gaan als ze kinderen krijgen. Zo verdienen ze niet alleen minder, ze bouwen ook minder pensioen op en dan hebben we het nog niet over alle bijkomende kosten.

Klik hier om te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: