Actueel
Eerste Relax Mama Live bij Pathé cinemum

TwijfelMoeder wordt ook goed bezocht door jonge moeders, daarom deel ik deze tip die ik toevallig in mijn inbox kreeg. Ontdek alles over het allereerste Relax Mama Live event op 15 september vanaf 10 uur bij Pathé Scheveningen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Massage, goede koffie, taart en veel gelijkgestemde andere moeders met baby’s. Een markt met fijne spullen, op maat-adviezen en een live optreden van Elsbeth Teeling (Club van Relaxte Moeders). En ook nog de film Smoorverliefd, opgenomen in het Haagse, waar je samen met je baby naar toe kunt. Dat is Relax Mama Live, het live event voor moeders met baby’s dat Pathé cinemum in samenwerking met Uitgeverij Snor organiseert. Overigens zijn vaders met andere kinderen ook welkom. In de andere zaal draait de film De Smurfen.

Elsbeth Teeling is gastvrouw van het Relax Mama Live event. Zij schreef het boek Relax Mama dat uitkwam bij Uitgeverij Snor en richtte naar aanleiding daarvan de snelgroeiende Club voor Relaxte Moeders op facebook op. Uit de wens van de moeders elkaar eens live te ontmoeten is het idee ontstaan om samen met cinemum – relaxed mét je baby naar de film -, Relax Mama Live te organiseren.

Meer weten? Houd de facebookpagina Club van Relaxte moeders in de gaten of kijk op www.relaxmamalive.nl

Wat: Relax Mama Live
Wanneer: 15 september van 10.00 uur- 13.00 uur
Waar: Pathé Scheveningen, Kurhausweg 2A, 2587 RT  Scheveningen

Entreeprijs: 17,50
Voorverkoop: 15,00

Kaarten en speciale pakketten te bestellen op: www.uitgeverijsnor.nl

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: